Eskişehir Şehir Hastanesi'nden örnek uygulama!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Şehir Hastanesi'nden örnek uygulama!
A
a

Eskişehir Şehir Hastanesinde dünyaya gelecek her yenidoğan için bir fidan dikilip, bebek adına düzenlenen sertifika ailelere verilecek

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir Orman Bölge ve İl Sağlık müdürlükleri arasında imzalanan protokol kapsamında, Eskişehir Şehir Hastanesinde dünyaya gelecek her yenidoğan için bir fidan dikilecek.

Kente yeni yeşil alanlar kazandırmak, topluma ağaç ve orman sevgisi aşılamak, fidan dikme alışkanlığı edindirmek, çevre anlayışının gelişmesine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen iş birliği protokolünün imza töreni, Eskişehir Şehir Hastanesinde yapıldı.

Protokolü, İl Sağlık Müdürü Uğur Bilge ile Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Temel imzaladı.

Bu kapsamda, Eskişehir Şehir Hastanesinde doğum yapan annelere, taburcu edilmeden önce, bebeği adına düzenlenmiş fidan sertifikası verilecek. Dikim mevsimi geldiğinde ise sertifika düzenlenen her bir bebek için bir fidan toprakla buluşturulacak.

Sertifikadaki barkod, ilgili ekrana okutulduğunda, fidanın dikildiği ormanın konumunun yer aldığı harita görülecek. 

Fidanların temini, dikimi, koruma ve bakımı Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğünce yapılacak. Ebeveynler isterse ilgili ağaçlandırma sahasına giderek bebeğinin fidanını dikebilecek.

İmza töreninde, Eskişehir Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Dr. Ali Mumcu, Eskişehir Fidanlık Müdürü İzzet Bolatkıran ile hastane idarecileri de hazır bulundu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ahmet AKCAN 18 Ocak 2019 10:00

Bu uygulama için tebrik ediyorum. Ben bu uygulamaya şehrimizde bulunan bir özel hastaneye önermiştim. Önerime dönüş bile yapmadılar. Adınızla anılan bir orman olur demiştim. Aldığınız doğum ücretinin çok küçük bir kısmı ile bu yapılabilir demiştim. Eskişehir Şehir Hastanesi yöneticileri almış oldukları bu karar ile daima anılacaklardır. Bu gibi hizmetlerin yapılması için darısı bütün kamu yöneticilerine. Teşekkürler...

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi