Eskişehir pide fiyatında 10 kuruş indirim

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir pide fiyatında 10 kuruş indirim
A
a

Eskişehir Ticaret Odası tarafından belirlenen ve geçtiğimiz gün 2 lira 10 kuruş olarak açıklanan Ramazan Pidesinin fiyatı konusunda değişiklik kararı alındı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir ramazan pidesi fiyatı 2 lira 10 kuruş olarak belirlenmiş ve bu şekilde duyurulmuştu. Ancak 10 kuruşluk küsuratın sıkıntıya neden olacağını belirten fırıncı esnafının yaptığı başvuruları dikkate alan İç Anadolu Fırın İşverenleri Sendikası yönetim kurulu üyeleri, yaşanacak sıkıntıya kalıcı çözüm getirdi.
İstikbal Gazetesi'nin haberine göre, konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Fırın İşverenleri Sendikası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Mülazımoğlu “Bu yıl belirlenen pide fiyatındaki 10 kuruşluk miktarın hem fırıncı esnafımız açısından hem de vatandaşlarımıza büyük bir sıkıntı yaratacaktı. Pide fiyatına bu ramazan ayında yüzde 19 oranında bir artış sağlandı. Çevre illere göre en ucuz pide Eskişehir’de satılacak. Biz fırın işletmecileri sendikası yönetimi olarak 10 kuruş’un alınmaması için karar aldık. Bu ramazan ayında pide halkımıza 2 liradan satılacak. Böylelikle 10 kuruşluk sıkıntı ortadan kalkacak” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi