Eskişehir'i sarsan cinayette "maskeli saldırgan" savunması

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'i sarsan cinayette "maskeli saldırgan" savunması
A
a

Eskişehir’de geçtiğimiz Şubat ayında ormanlık alanda işlenen cinayetin tutuklu sanığı Zehra A. ikinci kez hakim karşısına çıkartıldı. Suçlamaları kabul etmeyen genç kadın, emniyette baskı ile ifade verdiğini belirterek “Emrah’ın katili ben değilim. O’nu maskeli saldırgan bıçakladı” dedi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Eskişehir’de sosyal medyadan tanıştığı 28 yaşındaki nişanlısı Emrah Öztürk’ü götürdüğü ormanlık alanda boğazını bıçakla keserek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Zehra A. (22) isimli kadının yargılamasına devam edildi.

İstikbal Gazetesi'nin haberine göre, Eskişehir 4’ncü Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya,halen Eskişehir –H-tipi cezaevinde bulunan Zehra A.,öldürülen Emrah Öztürk’ün yakınları ile taraf avukatları katıldı.İlk duruşmaya cezaevinden Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığı ile katılan sanık Zehra A.,ilk duruşmada verdiği ifadesinde üzerine atılı suçlamayı kabul etmediğini belirterek “Emrah’ı ben öldürmedim” dedi.

Hakkında ‘canavarca hisle veya eziyet çektirmek suretiyle adam öldürmek ve hırsızlık’ suçundan 4.Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açılan tutuklu sanık Zehra A.,cinayetin ardından polise verdiği ifadelerinin geçerli olmadığını belirtti.İlk duruşmadaki savunmasında Emrah Öztürk ile sosyal medya üzerinde tanışarak arkadaş olduklarını ifade eden Zehra A.” Zamanla arkadaşlığımız ilerledi.Bana para göndermeye başladı.Kendisinin özürlü olduğunu öğrendim.Benimle evlenmek istediğini söyledi.Sürekli evlenmek istediğini söylüyordu.Tek bir şartla kabul edeceğimi,evlendiğimizde bana dokunmayacağını söyledim. O da kabul etti. İki yıl boyunca bana para gönderdi. Para gönderdiğini ailesi de biliyordu. Eskişehir’e gelmem için çok ısrar etti bende çıkıp geldim. Geceyi öğretmenevinde geçirdim Sabah Emrah ile buluşarak alış verişe çıktık. Olay günü beni evlerinin karşısındaki ormanlık alana götürdü. Doğayı gezdireceğini söyledi. Havanın sıcak olduğunu söyleyerek montunu çıkarttı. Cebinden bıçak çıkartıp ‘Seninle oyun oynayacağız, seni öldüreceğim’ dedi. Şaka yapıyor zannettim. Kaçmaya başladım. Arkamdan gelmeye başladı. Kaçarken çalıların arasından tanımadığım yüzü maskeli birisi çıktı. Bu kişi beni kovalayan Emrah’ın önünü kesip, elindeki bıçağı karnına sapladı. Ormandan çıkış yolu bulup ana caddeye çıktım. Biraz ilerledikten sora gördüğüm pide salonuna girerek çay içtim ve bana taksi çağırmalarını istedim. Taksi gelmeyince pide salonunun yakında bulunan Emrah’ın evine gittim. Panik halindeydim, ailesi kayıp olarak polise haber vermiş. Polis ifademi alıp beni serbest bıraktı. Daha sonra otogarda yakalanıp tutuklandım. Benim Emrah’ın öldürülmesi olayı ile ilgili hiçbir alakam yok. Cinayeti işleyen ben değilim” diye konuştu. Mahkeme heyeti dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe ertelerken sanığında tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 14 Eylül 2020 23:39

Video görüntüleri her şeyi anlatıyor. Öyle bir travma yaşayan insan ormandan hiç bir şey olmamış gibi çıkıp gidemez. Ne panik, ne de korku ifadesi var. Bu hanım icraatı yapmış. Nasıl sıyırabilirim demiş. Ona da bu aklı vermişler.

0 0 Cevap Yaz
es es 14 Eylül 2020 14:23

senaryo güzel anlatım başarılı ama tutmaz be kızım müebbetten kurtulamayacaksın.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi