Eskişehir ekibini hakem yaktı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir ekibini hakem yaktı
A
a

TFF 3. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Anadolu Üniversitesi, Bulvarspor ile karşılaşmasında iki kez öne geçmesine rağmen maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Hakem hatası yüzünden puan bırakan üniversite ekibinde Teknik Direktör Sertaç Gezer, son dakikada gol yemelerinin kronik problemleri olduğunun altını çizerek maçta 1 gol ve 1 de penaltılarının verilmediğini belirtti. 

Sütiş Eskişehir

TFF 3. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Anadolu Üniversitesi, geçtiğimiz gün ilk devrenin son deplasman maçında Kemerkent Bulvarspor’a konuk oldu. Üniversite ekibi iki kez öne geçtikleri maçta kalesini gole kapatamayınca 2-2’lik beraberlik sonucunda Eskişehir’e 1 puan alarak döndü. Öte yandan mücadeleye hakem hataları damga vurdu. Temsilcimizin 1 golü ve 1 de penaltısı verilmedi. Sert geçen maçta 4-5 futbolcumuz sakatlandı. ESGROUP Spor Servisine konuşan Teknik Direktör Sertaç Gezer maç ile ilgili bilgiler verdi.

Oyunu bitirebilirdik

“Maçta iki kere öne geçtik ama koruyamadığımız için 90. dakikada golü yedik” diye sözlerine başlayan Gezer, “Bizim kronik problemimiz var, adam paylaşımı ile alakalı. Duran toplarla ilgili, bunu çözemediğimiz için yine golü yedik. Son dakikadaki gol de biraz karambole oldu ama ona da çok bağlamamak lazım. Şu da var, 2-1’ken 3-1 yapacağımız gol var. Oyunu bitirebileceğimiz bir goldü. Hakem faul olduğunu belirterek kesti. Ardından penaltı pozisyonumuz var yine 4-1 yapabilecektik. Bunu da hakemle çözemedik” dedi. 

Kendi oyunumuzu oynayamadık

Maç genelinde oyunu tutan taraf olduklarına ve deplasmanda alınan 1 puanın önemli olduğunu belirten Gezer, “Zemin de çok kötüydü pas da yapamadık. Kendi oyunumuzun dışında bir oyun oynadık. Yine de oyunun genelinde biz oyunu tutan taraftık. 90. dakikada o golü yemesek 3 puanla dönecektik. Tabi deplasmanda alınan 1 puanın da çok önemli olduğunu düşünüyorum. 1 puan alıp 2 basamak üste çıkmanın bu grubun ne kadar zor olduğunu da gösteriyor” şeklinde konuştu. 

Bu bizi yoruyor!

1 gol 1 de penaltılarının verilmediğinin altını çizen Sertaç Gezer “Sanki bir şeye sığınıyormuş gibi olacak ama gerçekten hakem kurbanı oldu diyebiliriz. ‘Bu takım üniversite takımı. Bunların bir şeyi yok diyerek pozisyonlara çalmıyorlar. Mesela Batman 90+5’te penaltıdan gol atıyor. Elazığ, 90+5’te 3-4 tane gol atıp kazandılar. Yukarıda böyle alıyorlar 3 puanı biz ise çok daha fazla efor sarf edip, mücadele edip iyi bir pozisyonda yer almaya çalışıyoruz. Bu bizi yoruyor” ifadelerine yer verdi. 

Sakatlıklar yaşandı

Bulvarspor maçında yaşanılan sakatlıklar hakkında da konuşan Gezer, “Çok sert geçen bir maç oldu. 3-4 sakat oyuncumuz var. Umut’un dizinde sıkıntısı, Mahmut’un alt adalesinde, Ali Fırat’ın kasığında sıkıntı oldu. Rıdvan’ın burnunda kırık ve göz altında açılma var, dikiş atıldı. Abdullah’ın sağ parmağında ciddi kanama oldu, krampon giyemiyor. Dar sahanın dezavantajı, rakip de çok genç ve koşan rakipti. Bu maçtan darbeli çıktık. İnşallah Hacettepe maçına yetiştirmeye çalışacağız” dedi. 

Saha avantajımızı kullanmaya çalışacağız

Anadolu Üniversitesi, ilk devrenin son maçında ise 17 Aralık Pazar günü Hacettepe 1945’i konuk edecek. Gezer bu maç ile ilgili olarak ise, “Hacettepe hoca değişikliğinden sonra ivmelenme yakaladı. Karşıyaka’yı 4-3 yendiler, o maçı da izlettik. Oradan gelen bilgilerimiz de var. Tabii ki kolay maç olmayacak ama biz iç saha avantajımızı kullanarak ilk devreyi Play-Off potasının içerisinde bitirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız” şeklinde konuştu. 
 
Kaynak : Duhan Berk Ötsukarcı
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi