Eskişehir ekibine saldırı! Ortalık savaş alanına döndü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir ekibine saldırı! Ortalık savaş alanına döndü
A
a

TFF Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Eskişehir Demirspor, Osmangazi Üniversitesi Sahası’nda Kırşehir Gençlik Hizmetleri’ni konuk etti. Maç esnasında ortalık birbirine girdi. İşte yaşananlar...

Sütiş Eskişehir
TFF Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Eskişehir Demirspor ve Kırşehir Gençlik Hizmetleri karşılaşmanın 8’inci dakikasında Demirspor, Yunus Emre Çınar’ın golü ile 1-0 öne geçti.

Dakikalar 14’ü gösterdiğinde ise konuk ekip penaltı kazandı. Topun başına geçen Buğra Özer penaltı vuruşunu değerlendiremeyince ilk yarı 1-0 Demirspor’un üstünlüğü ile bitti. Müsabakanın ikinci yarısında ise Lokomotif, Okan Acar’ın gol vuruşu ile farkı 2’ye çıkardı. Toparlanmaya çalışan Kırşehir ekibi dakika 68’de Burak Temel ile farkı 1’e düşürdü. Kazanmak için çok çabalayan Dem Dem, dakika 71’de Bedirhan Akçay’ın kazanmış olduğu penaltıdan yararlanamasa da 88’de Harun Solmaz ile durumu 3-1’e getirdi. Bu golden sonra sarsılan Kırşehir Gençlik Hizmetleri kalesinde 90’ıncı dakikada bu sefer Hamdihan Kaya’nın vuruşu ile 4-1 geri düştü. Karşılaşma bu sonuç ile tamamlanırken maç sonu saha adeta savaş alanına döndü. Kırşehir Gençlik Hizmetleri’nin yedek kulübesindeki oyuncular, Eskişehirli taraftarlar ile sözlü olarak kavga etmeye başladı. Kırşehirli 1 oyuncunun su şişesini tribünde duran 1 kişiye fırlatması ise olayları alevlendirdi. Maç sonunda Tüm Kırşehirli futbolcular ve teknik heyet Demirspor ekibine saldırdı. Demirspor tarafı ise kendisini korumak için karşılık verince saha savaş alanına döndü. 
Kaynak : Duhan Berk Ötsukarcı
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi