Eskişehir ekibinde şok: Çalışmak istemiyorum!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç  Eskişehir ekibinde şok: Çalışmak istemiyorum!
A
a

TFF Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden takımlarımızdan olan Eskişehir Demirspor, Osmangazi Üniversitesi Sahası’nda Kırşehir Gençlik Hizmetler’ini konuk ederek 4-1 galibiyet aldı. Eskişehir Demirspor’un puan çıkarttığı karşılamanın sonunda ise saha adeta savaş alanına döndü. Bu olaylardan sonra Eskişehir Demirspor Antrenörü Yasin Söğüt, istifasını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Sütiş Eskişehir
TFF Bölgesel Amatör Lig’de yer temsilcilerimizden olan Eskişehir Demirspor, ligin 12’inci haftasında Osmangazi Üniversitesi Sahası’nda Kırşehir Gençlik Hizmetleri’ni konuk etti. Ligde kötü bir performans sergileyen Dem Dem, aradığı galibiyeti bu maçta buldu. Karşılaşmanın 8’inci dakikasında Demirspor, Yunus Emre Çınar’ın golü ile 1-0 öne geçti. Dakikalar 14’ü gösterdiğinde ise konuk ekip penaltı kazandı. Topun başına geçen Buğra Özer penaltı vuruşunu değerlendiremeyince ilk yarı 1-0 Demirspor’un üstünlüğü ile bitti.

Farkı açtık

Müsabakanın ikinci yarısında ise Lokomotif, Okan Acar’ın gol vuruşu ile farkı 2’ye çıkardı. Toparlanmaya çalışan Kırşehir ekibi dakika 68’de Burak Temel ile farkı 1’e düşürdü. Kazanmak için çok çabalayan Dem Dem, dakika 71’de Bedirhan Akçay’ın kazanmış olduğu penaltıdan yararlanamasa da 88’de Harun Solmaz ile durumu 3-1’e getirdi. Bu golden sonra sarsılan Kırşehir Gençlik Hizmetleri kalesinde 90’ıncı dakikada bu sefer Hamdihan Kaya’nın vuruşu ile 4-1 geri düştü. Lokomotif uzun süre sonra aradığı galibiyet bu maç ile buldu.

Önce tribünde başladı

Eskişehir temsilcimiz Demirspor’un 4-1 mağlup ettiği Kırşehir Gençlik Hizmetleri karşılaşmasında maç sonu sahada istenmeyen olaylar yaşandı. Mücadele devam ederken Kırşehir Gençlik Hizmetleri’nin yedek kulübesi ve ısınan oyuncuları, tribünlerde yer alan Eskişehirli taraftarlar ile sözlü olarak kavga etmeye başladı. Tansiyon bir an olsun düşmeyince Kırşehir kulübesinden bir ismin elindeki su şişesini tribüne fırlatarak 1 taraftarı vurması kavgayı daha da körükledi. Tribünler ile yedek kulübesi arasında yaşanan kavga karşılaşmanın bitiş düdüğü ile bu sefer saha içine taşındı.

Söğüt görevi bıraktı

Eskişehir Demirspor Antrenörü Yasin Söğüt, Kırşehir Gençlik ile oynanan karşılaşmanın ardından istifa etti. Uzun süredir yaşanan sıkıntıların devam etmesi nedeniyle görevinden ayrıldığını söyleyen Söğüt, “Kırşehir maçında yaşadığımız birkaç olay bardağı taşıran son damla oldu. Maçın ardından yönetime görevi bıraktığımı söyledim. Tabi yönetim kurulu kabul etmedi ama ben artık çalışmak istemiyorum. Veda ettim” dedi.

Kaynak : Duhan Berk Ötsukarcı
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi