Eskişehir'de yüz güldüren koronavirüs açıklaması!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de yüz güldüren koronavirüs açıklaması!
A
a

Eskişehir'de vatandaşın içini rahatlatan koronavirüs vakaları ile ilgili açıklamayı AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan yaptı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir son dakika haberi: Eskişehir'de vatandaşın içini rahatlatacak koronavirüs vakaları ile ilgili açıklamayı AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan yaptı.

Eskişehir koronavirüs süreci: Entübe ve yoğun bakımda hasta yok!

AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, ES TV ekranlarında yayınlanan Vaziyet programında gazeteciler Ali Baş ve Arif Anbar’ın sorularını yanıtladı.  Eskişehir’deki koronavirüs sürecini değerlendiren Çalışkan, “Bizdeki sayılar diğer şehirlere göre çok şükür çok iyi yerlerde. Hamdolsun ki son 15 gündür vefatımız yok, yoğun bakımda da, entübe hastamız da yok. Sayılarımız azalıyor demeyelim de, yönetilebilir bir yerde duruyor. İyileştirdiklerimiz artıyor. Haziran başı itibariyle çok iyi bir noktadaydık, 0 olduğu günleri gördük ancak şimdi onlu sayılarda seyrediyor. Hemşerilerimizi tekrar uyarmamızda fayda var; temizlik, maske ve mesafeye dikkat ederek biz bu süreci atlatırız Allah’ın izniyle. O yüzden dikkatli olmakta fayda var, havaların iyileşmesi güzel bir şey ama hemşerilerimizin de temkinli olmayı elden bırakmamaları lazım” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Vatandaş 8 Temmuz 2020 20:50

Hangi sıfatla bu açıklamayı yaptınız? Sağlık Müdürü ne iş yapıyor?

0 1 Cevap Yaz
ceyhun özyurt 8 Temmuz 2020 18:58

Böyle önemli bir sağlık sorunu ile ilgili açıklamayı yapma yetkisi AKP.il başkanının mı yoksa sağlık müdürlüğü yetkililerinin mi?

0 2 Cevap Yaz
M.Çelik 8 Temmuz 2020 18:31

Bu şehirde Vali, Sağlık müdürü yok mu?

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi