Eskişehir'de turistlere yeni durak: Sayıları 12'ye çıktı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de turistlere yeni durak: Sayıları 12'ye çıktı!
A
a

Eskişehir’de Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla, Odunpazarı'nın tarihi ve kültürel zenginliğine yeni bir değer katacak olan müjdeli haberi duyurdu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla Eskişehirlilere yeni müze müjdesini verdi.

KAZIM KURT’TAN ODUNPAZARI’NA YENİ MÜZE

Kurt'un paylaşımında, "Odunpazarı’na bir müze daha kazandırıyoruz. Göreve geldiğimizde sadece 2 olan müze sayısını 12’ye çıkardık. Odunpazarı Belediyesi Cam Sanatları Müzesi’nin açılışına tüm hemşehrilerim davetlidir." sözlerine yer vererek, Odunpazarı’nda kültürel mirası zenginleştirmek amacıyla yeni bir müze daha açtığını belirtti.

Bu kapsamda, Odunpazarı Belediyesi tarafından kazandırılacak olan Cam Sanatları Müzesi adı verilen yeni müzenin açılışı için geri sayım başladı. Açılış töreni, bugün (19 Mart Salı) saat 17.00'de Dede Mahallesi'nde bulunan İmamzade Sokak No:16 adresinde gerçekleştirilecek. Açılış törenine tüm Odunpazarı hemşehrilerinin davetli olduğu belirtilirken, etkinliğin şehrin kültürel çeşitliliğine önemli bir katkı sağlayacağı da ifade ediliyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi