Eskişehir'de tramvayda iğrenç taciz iddiası!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de tramvayda iğrenç taciz iddiası!
A
a

Eskişehir’de bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılan sanığın yargılanmasına devam edildi. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşmasında tutuklu sanık F. A. (33) ile avukatları hazır bulundu. Duruşmada savunmasını yapan tutuklu sanık F. A., suçlamaları kabul etmeyerek tahliye ve beraatini talep etti. 

"Psikolojim bozuldu" 
Mağdur Ö.Y.A. (15) ise bir önceki duruşmada tramvayda yaşadığı tacizi anlatarak, "15-20 saniye ellerini ve parmaklarını üzerimde hissettim. ‘Sen ne yapıyorsun' diye bağırdım. Bu olay yüzünden inmem gereken duraktan bir kaç durak önce tramvaydan indim. Benim bağırmalarımı duyan vatandaşlardan biri de tramvaydan inerek sanığı tartakladı. Hatta polis gelene kadar bana kaş göz işareti yapıyordu ve göz kırpıyordu" ifadelerini kullanmıştı. 
Mahkeme heyeti, sanığın avukatının tramvay durağı kamera kayıtlarının incelenmesi talebini reddederek karar verilmesi için davayı 1 Haziran'a erteledi. Mahkeme heyeti ayrıca sanığın tutukluluk halinin devam etmesi kararını aldı. 

Olay 
Eskişehir'de gerçekleşen olay geçtiğimiz Mart ayında yaşandı. Tramvayda yolculuk yaparken taciz edildiğini hisseden Ö.Y.A., tramvayda bağırarak o anki durakta indi. Vatandaşlar, şüpheli F. A'yı da aynı durakta indirerek tartakladı. Olay yerine çağrılan emniyet güçleri şüpheliyi gözaltına aldı ve şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi