Eskişehir'de sağlık skandalı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de sağlık skandalı!
A
a

Eskişehir Devlet Hastanesi'nde 2018 yılında rahmini aldırmak için ameliyat olan 48 yaşındaki Aysel Can'ın içinde, 29 cm uzunluğunda ve 7 cm genişliğinde sargı bezi unutuldu

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberi: Eskişehir Devlet Hastanesi'nde ameliyat olduktan sonra ağrıları bir türlü dinmeyen kadının yaşadıkları tüyler ürpertecek cinsten.
Bilecik'te yaşayan Aysel Can, ameliyat sonrası şiddetli ağrı, iltihaplı akıntı, bayılma gibi şikayetlerle defalarca hastaneye kaldırıldı. İş yerinde bayılarak Bilecik Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Can'ın içindeki gazlı bez hastane tetkiklerinde ve kontrollerde tepit edilemedi. Can şikayetlerinin giderek artması üzerine bir hafta boyunca hastanede kalmasına rağmen sargı bezinin farkedilmediğini belirtti. Söğüt'te kaldırıldığı hastanede iç kanama riski ile Eskişehir Devlet Hastane'sine kaldırılan Can doktorların durumunun psikolojik olduğunu belirterek taburcu ettiklerini iddia etti.

Bağırsak dokusunu eritti

Sakarya Gazetesi'nin haberine göre, 9 ay sonra Bilecik Devlet Hastanesi'nde Can'ın içinde ameliyat sırasında gazlı bez unutulduğu tespit edildi. Yapılan tetkiklerde gazlı bezin karın zarını ve bağırsak dokusunu eriterek zedelediğinin ortaya çıktı. Can ikinci kez bıçak altına yatmak zorunda kaldı ve içindeki gazlı bez; uzun uğraşlar sonucunda 80 cm'lik bağırsağın da kesilmesiyle çıkartıldı. Can çektiği acılar ve süreçteki yıpranma sebebi ile bütün hayatının olumsuz etkilendiğini ve doktorların önümüzdeki günlerde çeşitli hayati sistemlerinde sorun oluşabileceğini ifade ettiklerini aktardı.

Bütün hayatımı etkiledi

Yaşadıkalarının şu an iş hayatını da kötü yönde etkilediğini belirten Can; "Seramik Fabrikasında çalışıyorum. Benim işim ağır bir iş ve doktorlar kendimi korumam gerektiğini söylüyor. İlerleyen zamanlarda çalışamama riskim var. Bütün hayatım çok olumsuz etkilendi. Her şeyden öte iki kere bıçak altına yatmak zorunda bırakıldı. 9 ay boyunca gittiğim her doktor ve hastane dahil, beni ameliyat eden doktorlar hakkında suç duyurusunda bulundum. Konuyla ilgili sağlık bakanlığı da soruşturma başlattı. Umuyorum gerekenler yapılacak." dedi.

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Savran 24 Mayıs 2019 12:44

Benimde ayağımda unuttular o gazlı bezi

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi