Eskişehir'de pazar akşamını zehreden kesinti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de pazar akşamını zehreden kesinti
A
a

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde yaşanan ve bir çok mahalleyi etkileyen 1,5 saatlik elektrik kesintisi vatandaşları çileden çıkardı

Sütiş Eskişehir

Eskişehir Odunpazarı’nda bir çok mahallede aynı anda yaşanan ve Pazar günü akşam saatlerine denk gelen elektrik kesintisi vatandaşları isyan ettirdi.

Eskişehir'de 71 Evler, Akarbaşı, Arifiye, Büyükdere, Deliklitaş, Emek, Gökmeydan, Kurtuluş, Sümer, Şeker, Vişnelik, Yenikent ve Yıldıztepe mahallelerini etkileyen kesinti yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. - OEDAŞ'ın "planlı kesintileri" içerisinde yer almayan kesintinin sebebine dair OEDAŞ’tan henüz bir açıklama yapılmadı.

 

Kaynak : AnadoluGazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ahmet 13 Mart 2023 19:36

Kesinti ve çalışma elbette olacaktır. Ama herkesin akşam evine geldiği yemek yaptığı, yediği saatte, elektriğin en lazım olacağı saatte olması can sıkıcı olan. Bu 1.5 saatlik kesinti sabah saatlerinde olsa bu kadar büyük bir problem teşkil etmezdi.

0 0 Cevap Yaz
ismail 13 Mart 2023 13:32

sabret diyen arkadaş senin elektriğin fazla gelmiş bence elektrik şirketlerinin kimseye tahammülü varmı borcunu ödemezsen yarım saat sonra gelir keserler. elektriği vermediğinde Senin de bunun cezasını ödemen lazım Tabii yandaş olunca her şey serbest normal

0 0 Cevap Yaz
Ceryancı 13 Mart 2023 11:55

Çileden çıkacak ne var ben bunu anlamıyorum, arıza vardır yapılıyordur sabredilecek arkadaş boyacı küpü değil bu daldır çıkar olsun hemen.

12 5 Cevap Yaz
Salih

Yani Avrupa şehri ya olur böyle şeyler

0 0
bekir yıldırım 13 Mart 2023 10:52

vatandaş faturayı ödemeyince kesmeyi biliyorsa böyle durumlarda da ceza ödemeliler.

3 14 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi