Eskişehir'de öğrencilerin uğrak yeri oldu: Boş masa kalmadı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de öğrencilerin uğrak yeri oldu: Boş masa kalmadı!
A
a

Eskişehir'de ara sınavlara çalışmaya gelen öğrencilerin yoğun ilgisi dolayısıyla Anadolu Üniversitesi Merkez Kütüphanesi, günün her saati dinamizmini koruyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de ara sınavlara çalışmaya gelen öğrencilerin yoğun ilgisi dolayısıyla Anadolu Üniversitesi Merkez Kütüphanesi, günün her saati dinamizmini koruyor.
Bahar dönemi için mart ayının son haftası başlayan Anadolu Üniversitesi’ndeki ara sınavlar, kampüs içerisindeki merkez kütüphanesinde adeta boş yer bıraktırmadı. Günün her saati dinamizmini koruyan kütüphane binası, çeşitli bölümlerdeki öğrencilere ev sahipliği yaparken aynı zamanda oluşan sessiz ortam, odaklanma sorunu yaşayanlar için her dönemde alternatif bir mekân haline geliyor. Bir proje üzerinde grup çalışması yapanlar ve dikkatini toplamak için gözünü masadaki sayfalardan ayırmayan üniversiteli gençlerin ders çalışma anları ise zaman zaman renkli görüntülere sebep oluyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Demir 15 Nisan 2022 20:58

Bu haberden bile yorumlarda siyaset yapiliyo yaa pes dogrusu

0 2 Cevap Yaz
Maside 15 Nisan 2022 16:38

Soğuk havada, sıcak kütuphanede randevulasan arkadaşlara uygun bir yer açılsın!!KÜTÜPHANE SESSİZ OLUR!!

1 0 Cevap Yaz
Öğrenci 15 Nisan 2022 01:58

Evet sayın cumhurbaşkanımız'ın şehre kazandırdığı millet kütüphanesi de aynı şekilde. Müthiş faydalanıyoruz. Her şey için teşekkürler sayın cumhurbaşkanımız.

6 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi