Eskişehir'de öğrenciler isyan etti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de öğrenciler isyan etti!
A
a

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Uluslararası Tiyatro Festivali ilk günden olaylı başladı. Festival biletlerinin protokole dağıtılması ile ilgili yaşanan skandalın ardından öğrenciler isyan etti ve protesto gösterileri yaptı. İşte Eskişehir'de yaşanan olayın ayrıntıları.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir özel haberi

Eskişehir'de 18 Ekim – 9 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan Anadolu Üniversitesi Uluslararası Tiyatro Festivali’nin ilk gününe öğrencilerin protestoları damga vurdu. Anadolu Üniversitesi’nin festival için kurduğu siteden satılması beklenen biletler için siteye giren öğrenciler sitenin çöktüğünü gördü. Teknik bir arıza olduğunu düşünen Eskişehirli öğrenciler festivalin sosyal medya hesaplarından yapılan "İlk gün itibarıyla festivalimize gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Web sitemizde aşırı yoğunluk dolayısıyla teknik bir problem oluşmuştur. Anlayışınız için teşekkür eder ve sorunun en kısa süre içerisinde düzeltileceğinin bilgisini sizlerle paylaşmak isteriz." açıklaması ile şaşkınlık yaşadı. 

Eskişehir'de öğrencilerin merakla beklediği tiyatro oyununun tüm biletlerinin protokele ayrıldığının öğrenilmesi üzerine skandal patlak verdi ve öğrenciler salonun önünde toplandı. Protokele dağıtılan biletler yüzünden öğrencilere yer kalmaması üzerine iyatro salonu önünde uzun süre eylem yapan öğrencilerin durumunu öğrenen oyuncular da hak verdi. Bunun üzerine öğrencilerle konuşan sanatçılar haksızlığı gördüklerini ve bu gece gösterilen oyunun sadece öğrencilere özel olarak ileri bir tarihte tekrardan oynanacağını açıkladılar.

Eskişehir'de öğrencilerden protesto videosu için tıklayın

Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi