Eskişehir'de öğrenci velisinin isyanı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de öğrenci velisinin isyanı!
A
a

Eskişehir ve Türkiye'yi saran koronavirüs salgınıyla birlikte eğitimde yaşanan aksaklıklar hakkında vatandaşların şikayetleri artarak büyüyor. Gazetemize ulaşan bir okurumuz Özel Eğitim Okulu’nda sınıfların gruba ayrılmadığını iddia ederek yetkilileri göreve davet etti

Sütiş Eskişehir
Eskişehir özel haberi: Koronavirüs salgınıyla birlikte eğitimde yaşanan aksaklıklar hakkında vatandaşların şikayetleri artarak büyüyor. Gazetemize ulaşan bir okurumuz Özel Eğitim Okulu’nda sınıfların gruba ayrılmadığını iddia ederek yetkilileri göreve davet etti.

Vatandaşın derdi var 22 10 2020

Mağdur öğrenci velisinin şikayetini aynen aktarıyoruz: “Kızım hafif düzeyde zihinsel engelli ve Milli Eğitime bağlı Safa Halaç Özel Eğitim Okulu’na gidiyor. Koronavirüsten dolayı okulların tedbirli açılmasına sevindik. Milli Eğitim Bakanlığı sınıfların iki guruba ayrılacağını bir gurubun pazartesi salı diğer gurubun Perşembe Cuma olacağını ve Çarşamba günleri okulun dezenfekte edileceğini söyleyince yüreğimize su serptiler. Bakan Ziya Selçuk’a güvenerek çocuğumu okula gönderdim. Sınıfımız kalabalık ve risk oluşturuyor. Okul idaresine iletmeme rağmen sınıfımızı iki guruba ayırmadılar. Okul idaresi sınıfları iki guruba böleceğine ilkokul ve ortaokul diye ayırdı. Sınıfları ayırmadılar. Bakanlığa ve korona virüsüne rağmen bu okul yöneticisi ne yapmaya çalışıyor? Sınıfımızdaki öğrenci sayısını iki guruba ayırıp neden azaltmıyor gücünü nerden alıyor? Ayrıca servisimiz başlamadı. Aileler çocuklarını okula götürmekte zorlanıyor. Ben araç kullanmayı biliyorum ve çocuğumu götürebildim fakat diğer ailelerden bazıları servis ve imkanları olmadığı için getiremediler. Okul yöneticisi Odunpazarı Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ihaleyi yapmadığını söyledi.  Odunpazarı ilçe Milli Eğitim Müdürü Eskişehir Milli Eğitim Müdürü ne yapıyor neden bu sorunları çözmüyor? Çocuklarımız bunlara mı emanet ediyoruz”

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Zeynep 22 Ekim 2020 16:35

Anadolu gazetesi bravo sizde hiç konuyu araştırmadan sınıflarda kaç çocuk var bakmadan veli olduğunu söyleyen bir vatandaş ne dediyse yazmışsınız. Hiç profesyonel değilsiniz. Ayıp.

1 8 Cevap Yaz
Küçüksu 22 Ekim 2020 16:34

Onlar ayıramadıysa sen ayır bi gün gönder bi gün gönderme vürüs bu ya raat olun maske takın elleri yıkayın

1 3 Cevap Yaz
Nokta 22 Ekim 2020 14:49

Eskişehirde mili eğitim muammer Karaman'dan sorulur alpu nufusunu bile biliyor

1 0 Cevap Yaz
Vatandaş 22 Ekim 2020 14:42

Bu haber doğruları içermiyor. Bizzat kendim gittim gördüm sınıflar özel eğitimde maksimum 10 kişi olabiliyor zaten ama en fazla 6-7 öğrenci gelmiş onuda 2 ye bölmüşler zaten son hafta.

0 14 Cevap Yaz
Samet ayyorgun 22 Ekim 2020 14:37

Eski haber

0 0 Cevap Yaz
vatandaş

çamur at izi kalsınben okulun velisi olarak çok memnunum okul yönetimi öğrencilerin sağlığı düşünülerek ilkokul ve ortaokul olarak günlere ayrılmış ve gelen ortaokul ve ilkokul öğrencilerinide s kendi aralarında örneğin gelen 1-2-3-4.sınıflar kendi aralarında gruplara ayrılmıştır en fazla bir sınıfta 5 öğrenci vardır haber yaparken doğruluğu araştırılmalıdır eskişehirde 5 öğrenciyle eğitim yapan hangi okul var hepsini haber yapın o zaman 15 kişilik gruplar var en az

0 6
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi