Eskişehir'de o yolsuzluk iddialarına açıklama!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de o yolsuzluk iddialarına açıklama!
A
a

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi’nde hastaneye tır ile getirilen temizlik malzemelerinin üniversite dışında farklı bir depoya indirilmeye çalışıldığı iddialarına üniversiteden yanıt geldi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörlüğü, ESOGÜ Hastanesi ile ilgili yolsuzluk haberleri konusunda bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Üniversitemiz Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile ilgili yolsuzluk haberine konu olan kişiler hakkında adli makamlarca gerekli tahkikat başlatılmış olup, süreç üniversite yönetimimiz tarafından hassasiyetle takip edilmektedir. Söz konusu kişiler hakkında üniversitemiz tarafından da idari soruşturma başlatılmış olup açığa alma işlemi gerçekleştirilmiştir. Ayrıca söz konusu olay hastanemiz yönetimi ile Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından iş birliği yapılarak ortaya çıkarılmıştır. Üniversite olarak bu tür yasa dışı girişimlere kesinlikle müsamaha gösterilmeyeceği hususunu kamuoyu ve siz değerli basın mensupları ile paylaşmak isteriz" denildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Çınar 20 Temmuz 2022 14:35

Osmangazi artık kötü şeylerle anılmaya başlandı Ne yazık.......

0 0 Cevap Yaz
Esk26 20 Temmuz 2022 10:43

Belediye uyumaya devam etsin adamına göre muamele devam etsin..

1 0 Cevap Yaz
Adamına göre 19 Temmuz 2022 13:31

Tamam bi hırsızlığı, bi namussuzluğu suç üstü yaptırmışsınız ama bunları denetlemesi gerekenler nerdeler? Uyuyorlar mıydı? Belediyenin başına onlarca müfettiş diken zihniyet, koskoca üniversiteye neden müfettiş denetimi yaptırmaz? Her işiniz adamına göre olursa, böyle olur tabi hiç şaşmaz hiç....

4 7 Cevap Yaz
Çetin 19 Temmuz 2022 13:14

Balık baştan kokar, eski ve doğru bir deyimdir

3 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi