Eskişehir'de o gün hava 13 derece artacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de o gün hava 13 derece artacak
A
a

Eskişehir kar yağışının ve yağmurlu havanın etkisi altında bir hafta geçirdi. Özellikle Eskişehir'deki hava sıcaklıkları da eksi derecelerin altına düştü. Peki bu durum ne kadar sürecek? Eskişehir'de yağışlar devam edecek mi? Hava sıcaklığı artacak mı? İşte detaylar ve Eskişehir'in hava durumu...

Sütiş Eskişehir

Eskişehir'de bir kaç gündür yaşanan kar yağışları ve yağışlar nedeniyle hava sıcaklıklarında büyük bir düşüş yaşanmaya devam ediyor. İşte Eskişehir'deki hava durumuna dair detaylı bilgiler... 

Eskişehir'de hava nasıl olacak?

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün verilerine göre, 13 Ocak Cumartesi günü Eskişehir'de hava durumu şu şekilde öngörülüyor:

Parçalı ve çok bulutlu bir gün geçireceğiz. Akşam saatlerinde ise hafif kar yağışı bekleniyor.

Gün içinde Eskişehir'de hava sıcaklığı 0 derece civarında seyredecek, gece ise -3 dereceye kadar düşmesi tahmin ediliyor. En yüksek sıcaklık 1 derece civarında olacakken, en düşük sıcaklık -4 derece civarında gerçekleşecek.

Rüzgarın genel olarak kuzeyden hafif ve orta kuvvette eseceği belirtilirken, Bursa'nın kuzeybatı kesimlerinde kuzeydoğu (Poyraz) yönünden akşam saatlerinde zaman zaman kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

Eskişehir'de hava sıcaklığı 13 derece artacak!

Eskişehir'de 15 Ocak 2024 Pazartesi gününden itibaren hava sıcaklıklarında hissedilir artışlar yaşayacağız. Özellikle 17 Ocak 2024 Çarşamba günü ise 13 derece birden havalar ısınacak. Eskişehir bu haftaya da parçalı bulutlu bir hava ile başlayacak, 16 Ocak 2024 Salı günü ise yağmurlu havanın etkisi altına girecek.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi