Eskişehir'de mide bulandıran manzara

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de mide bulandıran manzara
A
a

Eskişehirlilerin uğrak yerlerinden olan Regülatör Piknik Alanı’nda yaşanan kötü manzara vatandaşların tepkisini çekiyor. Bölgede bulunan kanalın içler acısı hali “DSİ, bu pisliği görmüyor mu?” sorusunu gündeme taşıyor.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Vatandaşların pek çok kez ilgili yerlere şikayet etmelerine rağmen çözüm bulunamayan Regülatör’deki sulama kanalı, çevresine çirkinlik saçmaya devam ediyor.

İstikbal'in haberine göre, bölgenin doğal güzelliği nedeniyle sıkça bu bölgeye spor ve piknik yapmaya geldiklerini anlatan Eskişehirliler; “Sabahları yürümek, günün belirli bölümlerinde dinlenmek veyahut ailelerimizle piknik için buraya geliyoruz. Ancak kanaldan yayılan koku yüzünden tüm keyfimiz hemen kaçıyor. Belediyeyi bunun için aradık ancak sorumluluğun DSİ’de olduğunu söylediler. DSİ’yi aramamıza rağmen de herhangi bir sonuç alamadık. Acaba DSİ’de bizim gibi bu çöp dolu kanalı görüyor mu? Görüyorsa, bu kanalın etrafa çirkin görüntü, pislik ve en önemlisi mikrop saçmasına daha ne kadar müsaade edecekler? Şehrin en güzel yerlerinden birisi olan Regülatör’ün bu haliyle durmasına gönülleri razı mı?” diye soruyorlar.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ferit yurt 17 Haziran 2020 10:17

dsi ne yapıyor nede yaptırıyor regületör oto parkının pisligini vatandaş temizlemeye calışıyormaksad belediye calışmıyor iması

0 1 Cevap Yaz
Birisi 15 Haziran 2020 13:26

Birbirimize saygının gereği ÇEVREYE KARŞİ Duyarlı olalım.

0 1 Cevap Yaz
Emrah DEMİR 15 Haziran 2020 12:44

Dsi bu pisliği görmüyor mu diyen vatandaş. Dereyi pisleten de vatandaş. Dere içindeki pislikler hep şişe, poşet, evsel atık malzemesi. Sen çöpünü dereye, etrafa saç sonra kurumlar hiç durmadan senin pisliğini temizlemekle uğraşsın.

0 5 Cevap Yaz
Yapan kim 14 Haziran 2020 20:17

Yapanlarda insanlar ama bencil ve empati yoksunu insanlar. Hesap soran olmadığı sürece bu hep böyle gider

0 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi