Eskişehir'de kazı engeli! Sokaklar günlerdir kapalı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de kazı engeli! Sokaklar günlerdir kapalı...
A
a

Eskibağlar Mahallesi'nde Tepebaşı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen asfalt ve kaldırım çalışmaları hakkında açıklama yapan AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, "Eğer istenilseydi burası kapanma sürecinde çok rahat bir şekilde yapılırdı" dedi.

Sütiş Eskişehir
AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı, Eskibağlar Mahallesi'nde Tepebaşı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen asfalt ve kaldırım çalışmaları hakkında açıklama yaptı. Zamansız kaldırım ve yol çalışması yapıldığına dikkat çeken Çizmelioğlu, "Esnafımız bir yılı aşkın süre boyunca İşletmelerini kapalı tutmak zorunda kaldılar, geçim zorluklarına göğüs gerdiler. Son alınan kararlarla birlikte, yeni normalleşme ile eski günlerine geri dönmeyi, açılan bu arayı biran evvel kapatmak için kepenklerini açtılar. Esnaf kardeşlerimiz tam işleri yoluna sokacaklarken bu sefer Belediyenin kazı çalışmaları engeline takıldılar. Eğer istenilseydi burası kapanma sürecinde çok rahat bir şekilde yapılırdı.
Madem bu yolları, kaldırımları yenileyecektiniz tam kapanma olduğu günlerde neredeydiniz?" diye konuştu.

İNTERNET VE SU YOK
Çalışma yapılan sokaklarda internet ve su sıkıntısı olduğunu ifade eden Çizmelioğlu, "Yapılan bu zamansız çalışma bu bölge esnafına yapılmış en büyük haksızlıktır. Hadi bu çalışmaya başladınız, sokakları günlerdir kapalı tutmak yerine biran evvel tamamlamayı neden düşünmüyorsunuz? Bu başlattığınız zamansız çalışmayı bir an evvel tamamlamalısınız. Bu çevrenin iş hacmini daha fazla sekteye uğratmamalısınız" şeklinde konuştu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Necip K 17 Haziran 2021 12:54

Tepebaşı belediyesine saydırmak kolay tabi.. Gidip bağlardaki esnaf ne halde, hangi esnaflar pandemi yüzünden kapattı ? Hangi esnaf borçlarla, vergilerle başbaşa kaldı ? Bunları konuşsunlar. Belediyenin çalışmasını bahane göstermek, aaaa cambaza bak demekle eşdeğerdir. Cesaretleri ve yüzleri varsa gitsinler iş yapamayan esnaflarla bi 5 dakika ayaküstü konuşsunlar. Tabii gerçekleri duymayı hiç kimse istemez. Batırdınız, bitirdiniz bizi, mahvettiniz laflarını duymak istemeyenler, hemen bir günah keçisi ilan etmişler. Tabi tabi belediye çalışıyor, esnaf 1 senedir siftahsız(yersen)... Muhalefet bu ise kral benim..!

2 3 Cevap Yaz
Esnaf Hasan 17 Haziran 2021 12:41

Esnaf 15 aydır iş yapamıyorsa bunun sorumlusu hükumetin aldığı bazı pandemi kararlarıdır. Tepebaşı akp ilçe başkanı esnafla resmen dalga geçiyor. Yok esnaf zaten bir senedir iş yapamamışta, şimdide belediyenin çalışması esnafın kazancına engelmişte falan filan... Şu belediye çalışsa suç, çalışmasa suç. Ne isaya yaranabiliyor nede musaya.. Ha birde akplilere yaranamıyor. Acaba esnaf kimlerin yanlış kararlarının kurbanı oldu ???

4 2 Cevap Yaz
Vatandaş

Önce bı kendini kurtar sonra hükümet politikasını eleştir aç

0 0
Başkan

Hasan kardeş işinize gelmeyince hükümet e salla hep köfte nereye kadar CaHAPe kurtarır seni bu dusuncenle

0 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi