Eskişehir'de kabus sona eriyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de kabus sona eriyor!
A
a

Ülke genelinde olduğu gibi Eskişehir'de de tüm hastaneleri tıka basa dolduran virüs vakalarında son bir ay içerisinde rahat bir nefes aldıran tablo ortaya çıktı.

Sütiş Eskişehir
Yaklaşık iki yıldan beri tüm dünyayı kasıp kavuran ve binlerce kişinin hayatını kaybettiği korona virüs salgınından bu kez sevindirici haber geldi. Virüs salgınına yakalananların sayısında geçtiğimiz aylara göre büyük ölçüde azalmanın yaşandığı kaydedildi. Ülke genelinde olduğu gibi Eskişehir'de de tüm hastaneleri tıka basa dolduran virüs vakalarında son bir ay içerisinde rahat bir nefes aldıran tablo ortaya çıktı. Zaman zaman salgın haritasında Eskişehir ilk sıralarda yer aldı. Virüse karşı Türkiye'de en fazla aşılamanın yapıldığı iller arasına giren Eskişehir'de, hastanelere tedavi olmaya gelen hasta sayısında büyük bir azalmanın kaydedildiği bildirildi.

SERVİSLER BOŞALDI
Küçük, büyük herkesin korkulu rüyası haline gelen, maskeli bir yaşama yol açan ve onlarca işyerinin kapandığı salgın sürecinde normale dönüşün başladığını belirten yetkililer, alınan yeni kararlar doğrultusunda da düşüşün devam edeceğini söyledi. İstikbal'in haberine göre, vaka sayısının düşmesi ile birlikte Eskişehir'de sağlık hizmeti veren ve daha önce yer bile bulunamayan ardından ilave servislerin faaliyete geçirildiği hastanelerde ki yoğun bakım üniteleri boşaltıldı. Geçtiğimiz yıl,alarma geçirilen hastanelerin Covid-19 polikliniklerine başvuruda bulunan hasta sayınısının azaldığını ifade eden yetkililer "Kabus dolu günler artık geride kaldı. Salgın bitmek üzere, alınan tedbirler başta olmak üzere halkın aşılamaya gösterdiği duyarlılık sayesinde Eskişehir ve genelinde yaşanan düşüş önümüzdeki günlerde de devam edecek. Bilim Kurulu tarafından yapılacak açıklamaya kadar tedbirleri elden bırakmayalım" şeklinde çağrıda bulundular.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi