Eskişehir'de futbola 28 gün ara!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de futbola 28 gün ara!
A
a

Eskişehirspor, Eskişehir Demirspor ve Eskişehir Yunus Emrespor'un mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig'te toplamda 14 takım yer alıyor ve ilk yarı maçları, 13 haftalık bir süreç sonunda tamamlanacak. Ayrıca Bölgesel Amatör Lig, 28 gün ara da verecek. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir

2023-2024 Bölgesel Amatör Lig Sezonu'nun ilk yarı maçları, Eskişehirspor, Eskişehir Demirspor ve Yunus Emrespor'un da yer aldığı 6. Grup'ta hafta sonu sona erecek. Bu grupta toplam 14 takım mücadele ediyor. İlk yarı maçları, 13 haftalık bir süreci kapsıyor ve tamamlandıktan sonra liglere 28 gün ara verilecek.

4 Şubat 2024'te ligler yeniden başlayacak

Ligdeki takımlar, ikinci yarı heyecanına 4 Şubat 2024 tarihinde başlayacaklar. Ekipler, bu arada dinlenip hazırlıklarını sürdürme fırsatı bulacaklar.

Eskişehirspor Ankara TKİ maçıyla ilk yarıyı tamamlayacak

İlk yarıyı, 7 Ocak Pazar günü evinde oynayacağı Ankara TKİ maçıyla tamamlayacak olan takımlardan biri Eskişehirspor olacak.

Bu süreçte, futbolseverler ve takımlar, yeni yarıya daha iyi hazırlanmak ve başarılarına odaklanmak için bir ara döneme girecekler. İlk yarıyı noktalayacak olan maç, taraftarlar için heyecan verici bir an olacak.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi