Eskişehir'de flaş zam! Yüzde 15 artırıldı... İşte yeni servis ücret tarifesi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de flaş zam! Yüzde 15 artırıldı... İşte yeni servis ücret tarifesi
A
a

Eskişehir'de flaş zam haberi geldi. Servis araçları ücretlerinde yüzde 15 zam yapıldı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de özellikle velilerin gözü kulağı bu gelişmedeydi. Eskişehir Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Abdurrahman Yüceer, bu yıl kentte uygulanacak servis ücretlerine yüzde 15 zam yapıldığını duyurdu.
Yüceer yaptığı açıklamada şunları söyledi: Eskişehir'de yıllık 1728 lira olan 0-3 kilometrelerdeki servis ücreti bu yıl 1980 liraya, 0-6 kilometrelerdeki ücret 1836 liradan, 2115 liraya, 0-10 kilometrelerdeki ücret 1935 liradan 2223 liraya, 0-15 kilometrelerdeki 2034 liradan 2340 liraya yükseltildi. 15 kilometreyi aşan her kilometre için alınacak ücret, 8 liradan 9 liraya, çıkartıldı.
Okul öncesi ve rehber personel bulundurulması zorunlu servisler de aynı şekilde fiyatlara yüzde %15 ilave edileceğini kaydeden Yüceer, öğrenci başına rehber ücretinin 54 liradan, 62 liraya çıkartıldığını söyledi.

Bazı özel okul servisleri belirlenen fiyatın çok üzerinde!
Abdurrahman Yüceer ayrıca, bölgede bazı özel okul servislerinin fiyatlarının belirlenen fiyatın çok üzerinde olduğu konusunda uyarıda bulundu. Yüceer velilerin Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezince belirlenen fiyatların üzerinde ödeme yapmamalarını isteyerek, fiyat tarifesinin odalarına ait www.esio.org.tr web sitesinde yayımlandığını bildirdi. Yüceer son olarak, hem devlet hem de özel okullarda uygulanacak fiyatların dışında farklı bir isim altında herhangi bir ücret talep edilmesi halinde velilerin, 153 numaralı hattı arayarak şikâyette bulunabileceklerini söyledi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi