Eskişehir'de ekmek ne zaman zamlanacak?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de ekmek ne zaman zamlanacak?
A
a

Eskişehir Ticaret Odası ve İç Anadolu Fırın İşverenleri Sendikası ekmek fiyatlarına ilişkin toplantı gerçekleştirdi.

Sütiş Eskişehir
FIRINCILARDAN ORTAK TARİFE KARARI
Eskişehir Ticaret Odası’nda gerçekleşen toplantıda alınan karar gereği ekmeğin yeni fiyat tarifesinin 1 Ocak 2018 tarihinden itibaren geçerli olması kararlaştırıldı.
Eskişehir’de ekmek üretimi yapan firmaların temsilcileri Eskişehir Ticaret Odası’nda bir araya geldi. ETO Başkanı Metin Güler ve İç Anadolu Fırın İşverenleri Sendikası Başkanı Selami Ekşi’nin katılımı ile gerçekleşen toplantıda ekmeğin fiyat artışındaki gerekçeler görüşüldü. Toplantıda artan maliyetlerin ekmek fiyatında yapılan artışı kaçınılmaz kıldığı ve ülke çapında ekmek fiyatında artış olduğu ifade edildi. Toplantıda Eskişehir’deki fırıncıların yaklaşık 2 yıldır fiyat artışı yapmamak için çaba gösterdiğinin altı çizilirken, fırıncıların o dönemden bu zamana kadar fiyat artışına direndikleri, ancak artan maliyetleri fiyatlara yansıtmak zorunda kaldıkları dile getirildi. Yine toplantıda fırıncıların yüksek maliyetlere rağmen yeni yıla kadar eski fiyattan satış yapmaya devam edecekleri belirtilirken, ekmeğin yeni fiyat tarifesinin 1 Ocak 2018 tarihinden itibaren geçerli olması kararlaştırıldı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eses 30 Kasım 2017 23:05

artan maliyetler ne lan.2 senedir ne doğalgaza ne de elektriğe zam geldi vicdansızlar.

0 2 Cevap Yaz
Huseyin 26 30 Kasım 2017 18:49

Zam yapildi farkina varmadinizmi.250 gr ekmek 200 gr uretilecek.Yasal duzenleme yapildi.bu zam degilde nedir. İnsanin akli ile dalgami geciliyor Yok zam degil Fiyat ayarlamasi.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi