Eskişehir'de bu sorun sürekli tırmanıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de bu sorun sürekli tırmanıyor!
A
a

Duyarsız sürücülerin caddelerin ikinci şeridine park ettiği araçlar, Eskişehir’de var olan trafik problemlerini arttırıyor.

Sütiş Eskişehir
Son yıllarda Eskişehir’de artan trafik problemleri sık sık gündeme gelirken, yaz aylarının gelişiyle oluşan yoğunluk sorunları da beraberinde getirdi. Gurbetçi vatandaşların da şehre gelmesiyle birlikte şehir içi trafiğinde artan araç sayısı, yollardaki yoğunluğun ve park problemlerinin artmasına neden oldu. Belediye tarafından yol kenarlarının ücretli otopark olarak işletilmesiyle tek şeritten trafik akışı sağlanan Sakarya-1 Caddesi’nde sorunlar her geçen gün büyüyor. Cadde üzerinde korna sesleri eksik olmazken, günün yoğun saatlerinde trafik adeta durma noktasına geliyor. Caddenin tek şerit olarak kullanılmasını umursamayan duyarsız sürücülerin araçlarını ikinci şeritlere park etmesiyle de trafik problemi süreklilik gösteriyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Can Türkoğlu 21 Temmuz 2022 21:04

Mahalleler de caddeler kamyon tir parkı gibi sözde şehre girişleri yasak denetleyen kim

0 3 Cevap Yaz
Nail AKBULUT

Emniyet güçleri tarafından gerekli cezaları kesseler hiçbir problem kalmayacak.

0 2
Orhan 21 Temmuz 2022 15:28

caddedeki paralı parkı kaldırırsanız SORUN ÇÖZÜLÜR

9 2 Cevap Yaz
Nail AKBULUT 21 Temmuz 2022 14:26

Herkes sorumluluğunu bilerek gerekli işlemleri yapsa hiçbir sorun kalmaz. Valilik belediye ve araç sahipleri görevlerini yapmaları gerekiyor.

1 5 Cevap Yaz
Üçok 21 Temmuz 2022 14:24

İkinci sıra park edene acımayacaksın, görmezden gelirsen bunlarda böyle trafiği birbirine katarlar. Koyduğun kuralları denetlemezsen, nerde kaldı senin hükmün? İkinci sıra park edenin arabasını amasız fakatsız, uyarmadan şak diye çekiciye koyup götüreceksin. Zira kurallar, kanunlar belli. Göz göre göre kanuna karşı gelene müsade etmeyecek, göz açtırmayacaksın. İki iki daha dört. Yol belli yöntem belli, kural kaide belli. Ya uygulayan???

0 9 Cevap Yaz
Sessizlikten cesaret 21 Temmuz 2022 14:17

Şair fuzuli caddeside böyle, dörtlüleri yakıyorlar ikinci sırada, hemen koşa koşa gidip bankaya sıra alıyorlar. Ne rahatlık ama, hem trafiğin içine et. Hemde hiçbirşey olmamış gibi bankada sıra bekle. Sonra Eskişehirde niye trafik var? Aha bu denetimsizlikten ve cezasızlıktan gelen rahatlıktan dolayı trafik var.

0 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi