Eskişehir'de başarılı çalışmalar yapacağız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de başarılı çalışmalar yapacağız
A
a

CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak, son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Eskişehir’e atanan Vali Özdemir Çakacak’a veda ziyaretinde bulundu. 

Sütiş Eskişehir
Sahil Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette konuşan milletvekili Çamak, Mersin halkının Vali Çakacak’ı çok sevdiğini ifade ederek, Çakacak’ın Mersin'de görev yaptığı süre zarfında hangi kesimden olursa olsun herkesle rahatlıkla diyalog kurduğunu ve bu sayede yaşanılan problemlerin çözümü noktasında başarılı çalışmalar yürüttüğünün altını çizdi. Vali Çakacak’a yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde de bulunan Çamak, Çakacak'ın Mersin'de yürüttüğü başarılı çalışmaları Eskişehir’de de yürüteceğine olan inançlarının tam olduğunu söyledi.

Vali Özdemir Çakacak ise Çamak’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Yaklaşık 3 yıl görev yaptığımız Mersin’de ilin tüm dinamikleri ile hareket ederek yaşanılan sıkıntıları gidermeye çalıştık. Mersin’in sahip olduğu farklılıkları birer zenginlik olarak gördük ve çalışmalarımızı hep bu doğrultuda el ve gönül birliği içerisinde yürüttük. O yüzden Akdeniz’in incisi olan Mersin’den çok güzel duygularla ayrılıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde görev yapmanın huzuru ile görevimizi şimdi yeni atanan arkadaşımıza devrediyoruz. Ama şunu biliniz ki, gittiğimiz yerde de her zaman bir kapınız olacaktır” dedi.

Öte yandan, Resmi Gazetede yayımlanan son Valiler Kararnamesi ile Eskişehir’e atanan Mersin Valisi Özdemir Çakacak, veda ziyaretlerini sürdürüyor. 
Çakacak, bu kapsamda yine aynı kararname ile Akdeniz Kaymakamı iken Çankırı Valisi olarak atanan Hamdi Bilge Aktaş’ı ziyaret etti. Akdeniz Kaymakamı olarak, Vali Özdemir Çakacak ile birlikte çalışmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu dile getiren Kaymakam Aktaş, Mersin’de görev yaptığı süre zarfında, Mersin'in daha da gelişmesi ve kalkınması için önemli çalışmalara imza attığını ifade etti.

Vali Çakacak ise Eskişehir iline atanmasının bir nöbet değişimi olduğunu belirterek, Kaymakam Aktaş’ın da aynı şekilde Çankırı Valisi olarak atanmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Çakacak, mülki idare amirliği yaptığı il ve ilçelerde yürüttüğü başarılı çalışmalarını, bu kez Çankırı Valisi olarak daha da arttırarak sürdüreceğine olan inancını dile getirerek, Kaymakam Aktaş’a yeni görevinde başarı temennisinde bulundu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
goll 24 Haziran 2017 18:12

sayın valim önce yapın sonra övünün işin başında yapacağız edecegiz dediniz mi işte o zaman ava giden avlanır derler

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi