Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden önemli duyuru! Bayram boyunca...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden önemli duyuru! Bayram boyunca...
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı boyunca tramvay ve otobüslerin ücretsiz olacağını açıkladı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 31 Temmuz - 3 Ağustos tarihleri arasında tramvay ve otobüslerin ücretsiz olarak hizmet vereceğini açıkladı.

Belediyenin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Vatandaşlarımızın bayram ziyaretlerini rahatlıkla yerine getirebilmeleri için tramvaylarımız ve belediyemize ait otobüslerimiz Kurban Bayramı boyunca ücretsiz olarak hizmet verecek. Ayrıca cadde otoparklarımız ve Hava Şehitliği otoparkı da bayram süresince ücretsiz olacak." ifadelerine yer verildi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
İyi olmuş 29 Temmuz 2020 17:15

Özgürce kullanacağımız bu hakkı bizlere sağlayan belediye yönetimine teşekkür ederim. Son yıllarda bu uygulama vardı. Lakin benim için şu yönden bir ilk olacak; Özel halk otobüsleri olmayacak ve hiç kimse bana belediyenin kararı bizde geçmiyor, ben arabamda biletsiz yolcu taşımam, bilet basmıyorsanız arabadan inin, çok bedava isteyen beyaz otobüslere binsin tarzında tatava yapamayacak.. Eeeeee Allah büyük sen vatandaşın verilen hakkına karşı saygısız bir tutum sergileyip tanımazsan, başkalarıda seni tanımaz. Piyasadan silinir gidersin işte böyle..

0 3 Cevap Yaz
İhsan 29 Temmuz 2020 14:23

dün neden açıklanmadı ? çünkü cumhurbaşkanlığı genelgesi ile ücretsiz oldu. yoksa ücretsiz olmayacaktı.

4 1 Cevap Yaz
Hayır

Tam aksine belediyenin son yıllarda vatandaşlara devamlı olarak sunmaya çalıştığı bir hizmettir. Sadece özel halk otobüslerinin fazla olduğu dönemlerde herkes yararlanamıyordu. Malum halk otobüsleri vatandaşın hakkı olan bu uygulamaya muhalefet ediyorlardı. Çok şükür artık yoklar ve rahatça otobüslere binebileceğiz. Hiçbir şoförde hoop hemşerim bizde ücretli, bilet basın veya inin belediyenin beyaz arabalarını kullanın diye diklenemeyecek

0 3
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi