Erdoğan tweet attı, İmamoğlu beğendi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Erdoğan tweet attı, İmamoğlu beğendi
A
a

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi Twitter adresinden yerel seçimler ve Türkiye'nin geleceği hakkında yazdıklarını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu beğendi.

Sütiş Eskişehir
Yerel seçimlerin ardından 17 gün boyunca mazbatası verilmeyen İstanbul'un seçilmiş belediye başkanı Ekrem İmamoğlu nihayet 2 gün önce mazbatasını aldı ve resmen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Mazbatayı aldıktan sonra İstanbul'da büyük bir kalabalığa hitap eden İmamoğlu konuşmasında, Seçim sürecinin geride bırakılması gerektiğini ve artık Türkiye'nin kucaklaşmaya ihtiyacı olduğunu söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bu sözlerinin ardından bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da aynı cümleleri resmi Twitter adresinden takipçileriyle paylaştı. Erdoğan'ın bu mesajlarını beğenenler arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da vardı. 

İşte Erdoğan'ın mesajları;

"Ülkemizin önünde 4,5 yıllık kesintisiz bir icraat dönemi bulunuyor. Seçim tartışmalarını geride bırakarak, ekonomi ve güvenlik başta olmak üzere asıl gündemimize odaklanmamız şarttır."

"Dönem, musafahalaşma, kucaklaşma, birlik ve beraberliğimizi perçinleme dönemidir. Gayemiz, milletimizin refahını artırmak, güvenlik ve özgürlük dengesini koruyarak devletimizin bekasına yönelik tehditleri bertaraf ederek, Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştırmaktır."

"Terörle mücadelemizi kararlılıkla sürdürürken, inşallah ülkemizin ihtiyacı olan yapısal reformları da hayata geçirmeye devam edeceğiz."

"Gücümüzü Milletten alarak, daima ortak akla, ortak vicdana, milletimizi bir araya getiren ortak değerlere vurgu yapacak; kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden siyaset yelpazesindeki herkesle  TÜRKİYE ORTAK PAYDASINDA buluşmanın mücadelesini vereceğiz."

"2023 Türkiye’sini inşa edecek olan yine milletimizin bizatihi kendisidir. Ülkemizin bekasını ilgilendiren meselelerde, siyasi görüş ayrılıklarımızı bir tarafa koyarak, 82 milyon hep birlikte TÜRKİYE İTTİFAKI olarak hareket etmeliyiz."

İşte İmamoğlu'nun beğendiği tweetler

ekrem imamoğlu
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
herşey iyi olacak 19 Nisan 2019 15:37

Hah şöyle. Yorumun neredeyse tamamı; Ekrem İmamoğlu'nun düşüncelerini ve felsefesini yansıtıyor. Geç kalınmış ama olsun. Ekrem İmamoğlu'nun doğru yolda ilerlediği artık AKP tarafından da anlaşılmış demek ki.

1 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi