Erdoğan Tekgöz'den çarşı esnafına mesaj!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Erdoğan Tekgöz'den çarşı esnafına mesaj!
A
a

Erdoğan Tekgöz, Yunusemre Halk Çarşısı’nda esnafa yönelik projeleri anlattı. Tekgöz, çarşı esnafını güçlendirecek projeler hazırladıklarını söyledi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Ticaret Odası Başkan adayı Erdoğan Tekgöz, kentin en hareketli ticaret noktalarından Yunusemre Halk Çarşısı’na gezdi. Ayakkabıdan elbiseye, yetişkinden çocuk giyimine kadar her türlü ihtiyacın karşılanabildiği çarşıdaki ve civardaki işyerlerini ziyaret eden Tekgöz, esnaflarla sohbet etti. Ziyaretlerde Tekgöz’e; TÜMSİAD Başkanı Ali Engiz, Baran Işık, Övünç Yıldırım ve Yusuf Boz ile Yunusemre Halk Çarşısı  esnaflarından Hüseyin Sarı ve Fevzi Beysel de eşlik etti. Bazı esnafların işsizlikten yakınması üzerine Erdoğan Tekgöz, güçlü kent ekonomisi için önce ticaretinin güçlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Tekgöz, “Biz de ‘ticaret esnafla başlar’ diyerek yola çıktık, çarşı esnafının ticaretini güçlendirecek projeler hazırladık. Öncelikli hedefimiz caddeleri hareketlendirmek, halkın ilgisini alışveriş caddelerineçekmek. Bunun için de alışveriş günleri, festivaller, fuarlar, şenlikler organize edecek,caddelerin park, alt ve üst yapı sorunlarının giderilmesi için ilgili kurum ve kuruluşlarla köklü çalışmalar  başlatacağız. Yine esnafımızın sorunları, beklentileri ve ihtiyaçlarını daha hızlı tespit etmek ve çözüm bulmak için düzenli olarak bölge bölge esnaf toplantıları düzenleyeceğiz” dedi. 

Çarşı esnafının başarı dileklerine teşekkürle karşılık veren Erdoğan Tekgöz, “Değişim sizinle başlayacak” sözleriyle vedalaştı. 
 

Erdoğan Tokgöz kimdir?



 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi