Engin Çakmak: 16 yıldır yapamadıklarını...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Engin Çakmak: 16 yıldır yapamadıklarını...
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Adayları seçim ziyaretlerini sürdürüyor. CHP’nin 4. Sıradan aday gösterdiği Engin Çakmak, Eskişehir’de vatandaşlara 24 Haziran’da yapılacak seçim öncesi açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir

CHP’nin 4. Sıradan milletvekili adayı gösterdiği Engin Çakmak Eskişehir’de vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Eskişehir siyasetçilerinden Engin Çakmak 24 Haziran 2018 günü yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili vatandaşlara seslenerek bir konuşma yaptı. Konuşmasında AK Parti iktidarının 16 yıldır yapamadıklarını bundan sonra yapacağını dile getirmesine kanmayacaklarını vurgulayan Engin Çakmak, “Adaletin azı fazlası olmaz” diye konuştu.

Engin Çakmak’ın açıklamaları şöyle:

Engin Çakmak: 16 yıl yapamamışlar…

Engin Çakmak "16 yıldır yapamadıklarını 24 Haziran'dan sonra yapacağız diyenlere kanmayacağız. Bu hükümet tıkanmıştır, çaresiz kalmamak için çare bizler olmalıyız.." diyerek paylaştğı videoda şu ifadelere yer verdi:

“Vatana ihanet diye andıkları konuyu getirdiler acil bir seçim yapma ihtiyacı duydular. Demek ki artık ülkeyi yönetemez hale geldiler. Seçim bildirgesi yayınlıyorlar şunu yapacağız, bunu yapacağız, onu artıracağız, bunu düzelteceğiz, daha fazla adelet getireceğiz… Adalet ya vardır ya yoktur. Azı fazlası olmaz bunun. Ne diyorlar yani bizim zamanımızda bu ülkede adalet kalmadı. 16 yıl yapamamışlar bundan sonra da yapamayacakları çok açık. Bizim sizden ricamız sakın bunlar gibi parti tutmayın. Bundan önceki düşüncelerinizi, oy verirken ne düşünüyordunuz, ne hissediyordunuz bunları bir kere daha gözden geçirin. Demek ki bir yerde hata yapıldı…”

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi