En karlısı Eskişehirspor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç En karlısı Eskişehirspor
A
a

Spor Toto 1. Lig’de 32’nci hafta geride kalırken bu haftayı en karlı kapatan takım Eskişehirspor oldu.

Sütiş Eskişehir
Kırmızı Şimşekler rakiplerinin puan kaybettiği haftada 13’üncü sıraya yükseldi.

3 puanı kaptık
Ligin 32’nci haftasını en karlı kapatan Eskişehirspor oldu. Deplasmanda aldığı 4-1’lik Gaziantepspor galibiyeti ile kritik haftayı kayıpsız atlatan Kırmızı Şimşekler büyük bir avantaj elde etmiş oldu. Siyah Kırmızı ekip rakiplerinin puan kaybettiği haftayı 13’üncü sırada bitirdi.

ADS ateşe düştü
Spor Toto 1. Ligde sezonun bitimine 2 maç kala, ligin altında kazan kaynamaya devam ediyor. Eskişehirspor ile birlikte Denizli ve Samsunspor’un verdiği ligde kalma mücadelesine, son olarak Adana Demirspor’da eklendi. Adana temsilcisi sahasında Balıkesirspor’a 3-2 mağlup olarak kendisini ateşe attı.

Samsun avantajı kaybetti
Samsunspor ve Denizlispor’un karşı karşıya geldiği 32’nci hafta karşılaşması ise nefesleri kesti. İlk yarıyı 2-1 önde kapatan Samsunspor ikinci yarıda rakibine yakalandı. Olayların yaşandığı karşılaşma 2-2 sonuçlandı. Bu sonucun ardından Eskişehirspor iki rakibi ile puan farkını 2’ye çıkarmış oldu.

Kritik maçlar var
Gaziantep ve Manisaspor’un ardından, 1. Lige veda edecek takım, aranıyor. Bu hafta 37 puanı bulunan Eskişehirspor, Play-Off’u garantileyen Boluspor’u, 35 puanla son iki haftaya giren Denizli sahasında lige veda eden Gaziantepsor’u, 37 puanlı Adana Demirspor ise Play-Off’u garantilemek isteyen Altınordu’yu ağırlayacak. Samsunspor, ligde hiçbir iddiası kalmayan Giresun deplasmanına gidecek.
 
13-ESKİŞEHİRSPOR (37 PUAN)
Boluspor
Adanaspor (D)
 
14. ADANA DEMİRSPOR (37 PUAN)
Altınordu
Ankaragücü (D)
 
15. DENİZLİSPOR (35 PUAN)
Gaziantepspor
Boluspor (D)
 
16-SAMSUNSPOR (35 PUAN)
Giresunspor (D)
Ümraniyespor
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ATAKAN MERT 25 Nisan 2018 12:00

Samsun 2_0 galip gelse Denizliye karsı en azindan. Sonucta 1 maglubiyet bir beraberlik hakkimiz olacakti. Ama biz isi ona buna suna birakmayalim. 2 haftayi da galip bitirelim.ÇAKALIM BOLUYA.. Allah gazamizi mubarek kilsin.

0 0 Cevap Yaz
ömer 24 Nisan 2018 09:46

Boluspor ilk altıyı garantilesede ilk iki ihtimali var o yüzden maça asılacaktır.O yüzden çok dikkatli olmalıyız mutlaka yenelim boluyu ama yenemiyorsak yenilmeyelim de.

1 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi