Emekliler bu haberi bekliyor! Promosyon ücretleri belli oldu mu?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Emekliler bu haberi bekliyor! Promosyon ücretleri belli oldu mu?
A
a

Emeklilerin heyecanlı promosyon bekleyişi devam ediyor. Mart ayının yaklaşmasıyla promosyon ücretleri hakkında araştırmalar yapılıyor. Emekli promosyon teklifleri için Mart ayı bekleniyor. Emekliler "Emekli promosyon ücretleri kaç lira olacak?" sorusuna cevap arıyor. Peki, SGK ve bankaların promosyon teklifleri nelerdir? Emekliler güncel emekli promosyon tekliflerini beklerken SGK ve bankalar arasındaki görüşmeler de merak ediliyor. Peki promosyon ücretleri belli oldu mu? Bankaların ve SGK'nın teklifleri açıklandı mı?

Sütiş Eskişehir
DİSK Emekli Sen Şube Başkanı Suat Başaraner, emeklilerin aldığı promosyon ücretleriyle ilgili açıklama yaptı. Seçim öncesi emeklilere verilen vaatlerin yerine getirilmediğini ifade eden Başaraner, görmezden gelinen taleplerin artık duyulmasını istediklerini ifade etti.

Promosyon hakkını alabilmek için mücadele edeceklerini vurgulayan Başaraner, “Emeklilerin maaş vereni olarak Soysal Güvenlik Kurumu’nun ve teklif verecek olan bankaların oturacağı promosyon pazarlığı masasında, 13 milyon emekliyi temsilen sendikamızın bulunması; bu masada alınacak kararın her bir emekliye asgari ücretten az olmamak üzere en az bir maaş tutarında promosyon ödenmesinin karara bağlanması gerekmektedir. Emekliler sendikası olarak bizlerin içinde yer alacağı bir komisyon kurulmaz ve taleplerimiz yerine getirilmezse, biz emekliler için emeklileri bağlayan ancak emeklileri temsil etmeyen bu sözleşme hükümsüz sayılacaktır” diye konuştu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi