Döviz Piyasalarında Son Durum: Dolar, Euro ve Sterlin Güncel Fiyatları

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Döviz Piyasalarında Son Durum: Dolar, Euro ve Sterlin Güncel Fiyatları
A
a

Küresel ekonominin nabzı, döviz piyasalarında atıyor. Dolar, Euro ve Sterlin gibi önde gelen döviz birimleri, uluslararası ticaretin bel kemiğini oluştururken, finansal arenada da büyük bir ilgi odağı olmayı sürdürüyorlar. Peki Dolar kaç TL? Euro kaç lira oldu? 28 Şubat 2024 Çarşamba günü güncel döviz fiyatları...

Sütiş Eskişehir

Bugünün küresel ekonomi manzarasında döviz kurları önemli bir yer tutuyor. Uluslararası ticaret, yatırım ve turizm gibi alanlarda kullanılan dövizler, finansal piyasalarda da büyük ilgi görüyor. İşte popüler üç döviz birimi olan Dolar, Euro ve Sterlin'in güncel durumları:

DOLAR NE KADAR?

Dolar: Dolar, önceki kapanışına göre değer kazanarak 31,1320 TL seviyesinden kapandı. Şu anda ise alış fiyatı 30,12 TL seviyesinden işlem görürken, satış fiyatı 31,1717 TL olarak kaydediliyor.

EURO GÜNE NASIL BAŞLADI?

Euro: Euro'nun önceki kapanışı 33,8230 TL idi. Ancak şu anda Euro, 33,7575 TL alış ve 33,7700 TL satış fiyatıyla işlem görüyor, Dolar karşısında değer kazanıyor.

İNGİLİZ STERLİNİ NE KADAR?

İngiliz Sterlini: İngiliz Sterlini ise alışta 39,4662 TL, satışta ise 39,4898 TL seviyelerinden bulunuyor. Ancak diğer döviz birimlerine kıyasla geri çekilmekte.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi