Diriltecek açıklama! Eskişehirspor için el ele...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Diriltecek açıklama! Eskişehirspor için el ele...
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri futbolculara, eskiyeni yöneticilere, şehrin atanmış ve seçilmişlerine seslendi. Diri, “Gevşemeden, rahatlamadan birbirimize daha sıkı sarılarak yolumuza bakmalıyız. Eskişehirspor taraftarı olarak Anadolu Yıldızı’nın onur mücadelesine sonuna kadar destek vermeliyiz” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Sosyal medyadan açıklamada bulunan Diri önce Es Es’li futbolculara seslendi. Diri, “Bizim Çocuklar dedik... Çünkü bizim kentin çocukları... Bizim mahallenin, Bizim semtin çocukları, Bizim tribünün çocukları. Transfer tahtamız kapanmasa belki birçoğu hiç tanımayacaktık. Adlarını bilmeyecektik. Hepimizin içini kaplayan karamsarlık genç oyuncularımızın elde ettiği başarılar ile içimizde umutlar yeşerdi.

“Bizim Çocuklar! En iyi oynayanından en vasat oynayanına kadar, hepiniz hayatınızın fırsatını yakaladınız. Tüm Eskişehirspor sevdalılarının umutlarının tükendiği bir anda sizler tükenen umutlarımızı yeşerttiniz. Karamsarlık duygularımıza umut ışığı oldunuz. Sadece bedenlerinize değil, yüreklerinize giydirdiğiniz o kutsal forma ile sahada akıttığınız ter ile tüm Eskişehirspor sevdalılarına can verdiniz.”

“Böylesi umutsuz bir ortamda sizin mücadeleniz karşısında sizlere övgüler yağdırmaktan kendimizi alamıyoruz. Ancak bu övgülerimiz sizleri rehavete sokmasın. Bir
profesyonelin en büyük düşmanı taraftarın aşırı övgüsü karşısında rehavete girmek, daha da kötüsü havaya girmektir. Henüz yolun başındasınız ve yolun başında kendinizi yok etmeyin. Yeni Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynadığınız maçlarda bizlerin de desteği ile yenilmez armada oldunuz.”

“Ancak deplasmanlarda rakiplerinizden fark yemekten kurtulamıyorsunuz. Sizin gücünüz bu değil. Siz çok daha iyilerini başarabilecek, deplasmanlarda bile rakiplerinizi
dize getirebilecek güce sahipsiniz. Koca bir kentin yükünü omuzlarınıza aldınız. Bu yükü başarıyla taşırsanız, bitiş noktasına geldiğinizde kazanan siz olacaksınız. Rehavetten uzak kalın! Yükünüzün manevi ağırlığını her zaman yüreğinizde hissedin! Ve en önemlisi de; gücünüzü fark edin” dedi.

Eski-yeni yöneticilere ve şehrin ileri gelenlerine seslenen Diri, “Eskişehirspor bugün tamamen geçmişte yapılan yönetim hataları ile bu noktaya geldi. Küme düştüğümüz sezon tamamen Eskişehirspor’u yok etmek için hareket edilmiş, bütün oyuncu hoca vs. herkese tek bir kuruş ödenmemiş gelinen noktada bu gerçekleri göz ardı etmemeliyiz.
Mevcut yönetim yapımız çok güçlü değil. Halil Ünal başkan ve bir kaç yönetici haricinde mesai harcayan emek veren kimse yok.”

“Ancak Ocak ayına kadar transfer tahtamızın açılması için sadece mevcut yönetim kurulu ve kulüp başkanımız değil, tüm Eskişehirliler ve Eskişehirsporlular ellerinden geleni yapmalıdır. Tribünlerde, farklı siyasi görüşlere, farklı inançlara, farklı yaşam biçimlerine mensup on binlerce Eskişehirspor sevdalısı Eskişehirspor etrafında tek yürek olabiliyorsa tüm eski/yeni yöneticilerimiz de en azından Ocak ayına kadar bu ortak sevda etrafında bir araya gelebilmelidirler.”

“Eskişehir kentini yönetenler, belediye başkanlarımız, valimiz, kaymakamlarımız, bürokratlarımız ve en önemlisi milletvekillerimiz biz Eskişehirspor’a sevdalıyız. Bunu anlayın artık. Bizim Eskişehirspor sevdamız siyaset üstüdür. Bu markayı ve değeri korumak, kollamak ve geliştirmek her seçilmiş ve atanmış büyüğümüzün görevidir. Eskişehirspor'a destek olmak bir lütuf değil görevidir.”

“Bu bir kurtuluş mücadelesidir.1965 ruhunu yakalamalı ve üzerimize düşen sorumluluğun ağırlığını bilerek hareket etmeliyiz. Gevşemeden, rahatlamadan birbirimize daha sıkı sarılarak yolumuza bakmalıyız. Eskişehirspor yok oluyor, Türk futbolu eksik kalıyor. Buna izin vermemeliyiz. Yerel ve ulusal basın, yerel yönetimler, seçilmiş ve
atanmışlar... Son olarak değerli Büyük Eskişehirspor taraftarı olarak Anadolu Yıldızı’nın onur mücadelesine sonuna kadar destek vermeliyiz” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Selim Can 25 Eylül 2018 16:33

Şehirde Yılmaz Büyükerşen dışında herkesten destek var maşallah... Laf çok, söz çok ama para yok icraat yok... Birileri tutmayacağı sözleri vermeye devam ediyor... Birileri de tutabileceği sözü vermekten kaçıyor... Bakalım sonumuz nereye gidiyor!!!!

2 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi