Dikkat: Eskişehir'de gece başlayacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dikkat: Eskişehir'de gece başlayacak
A
a

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir ve çevresinde önemli hava değişiklikleri yaşanacağı konusunda uyarılarda bulundu. Yayınlanan son hava tahmin raporuna göre, bölgede gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

Sütiş Eskişehir

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nün yayınladığı hava tahmin raporuna göre,Eskişehir'in yüksek kesimlerinde başlayacak olan yağışlar, genel olarak çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu bir havayı beraberinde getirecek. Akşam saatlerinde ise Bursa ve doğusu ile Bilecik'in batı kesimlerinde kuvvetli yağışlar görülebileceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmezken, özellikle gece saatlerinde yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışının etkili olması öngörülüyor.

Ayrıca, rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden zaman zaman kuvvetli eseceği belirtilerek, bu durumun soba ve bacı gazı kaynaklı zehirlenmelere neden olabileceği konusunda vatandaşların dikkatli olması gerektiği vurgulandı.

Eskişehir genelinde en yüksek sıcaklığın Mihalgazi ve Sarıcakaya'da 14 derece, en düşük sıcaklığın ise Han, Mahmudiye ve Mihalıççık ilçelerinde 12 derece olması bekleniyor.

Vatandaşlardan, Meteoroloji uyarılarına dikkat ederek gerekli önlemleri almaları ve güvenli bir şekilde bu hava koşullarına adapte olmaları istendi.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi