Devlet Bahçeli açıkladı: MHP 3 Büyükşehirde aday göstermeyecek!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Devlet Bahçeli açıkladı: MHP 3 Büyükşehirde aday göstermeyecek!
A
a

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Belediye Başkanları toplantısında kritik bir açıklama yaptı ve yerel seçimde 3 Büyükşehir için partisinden aday göstermeyeceklerini söyledi

Sütiş Eskişehir
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Antalya’daki Belediye Başkanları Toplantısı’nda konuştu. Bahçeli yaptığı kritik son dakika açıklamasında MHP'nin 3 Büyükşehir'de, yani İstanbul, Ankara ve İzmir'de aday göstermeyeceğini açıkladı.

Antalya Belek’te düzenlenen toplantı iki gün sürdü. Toplantıda konuşan Bahçeli, “Yeni hükumet sistemi, Türkiye’nin ayağına dolanacak prangaları kıracaktır. Türkiye düşmanları sürekli tahkimat yapmakta, sürekli güç toplamakta, açığımızı, zaaf anımızı kollamaktadır. Cumhurbaşkanlığı hükumet sistemi bütün kurumlarıyla olgunlaşmalı tam olarak oturmalıdır" dedi. 
Türkiye’nin yükselişinin, 2023 hedeflerine ulaşmasının, Cumhurbaşkanlığı hükumet sisteminin gücüne, yerleşmesine ve tesir düzeyine doğrudan bağlı olduğuna dikkat çeken Bahçeli: "Bu sistem Türk milletinin başarısıdır. Kendi geleceğimize kendimiz yön verdik. 15 Temmuz ihanetine birlikte karşı koyduk. Kansız, kavgasız bir sistem değişikliği dünyada eşine az rastlanır bir kazanımdır. Cumhurbaşkanlığı hükumet sisteminin mimarı şüphesiz Cumhur İttifakıdır. Yeni sistemin yaşaması için, bu ittifakın kazasız belasız yoluna devam etmesi milli beka açısından mecburidir. Cumhur İttifakı Türkiye’nin güvenlik sırrıdır” dedi. Bahçeli, ayrıca MHP'nin Ankara, İstanbul ve İzmirde aday çıkarmayacağını söyledi. 

Devlet Bahçeli’nin açıklamalarından satırbaşları:
"Nefesi kesilenler, nefsine yenik düşenler çıkmıştır. Bundan sonra da çıkmaları muhtemeldir. İnsanoğlu çiğ süt emmiştir. Yanlış istikametlere sürüklenmesi beklenmelidir. Geçmişin kuytu köşelerinde şuurumuzun merceğiyle baktığımızda hüzüne perçinleşmiş pek çok ibretlik misal verilecektir.
Davanın omzuna basanlarla, davaya omuz verenler tecrübeyle sabittir. ‘ben’ diyen, bencilliğe gömülen dünyanın kendi çevresinde döndüğüne aldanan nice insan bu dünyadan gelip geçmiştir."

"Hiç kimse vazgeçilmez değildir"

Hiç kimse davadan daha önemli değildir. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. ne yaptığımızı, neyi amaçladığımızı, nereye varmak istediğimizi dar ufkuyla çürük ahlakıyla sorgulayıp dedikodu çarkında dönenler yoldan çıkıp yolunu şaşıranlardır. Şunu bilmenizi isterim ki, yoldan çıkan davanın önünde engeldir. ‘Ben’ diyenler sinsi planlar yapanlardır. Dava insanı akıldan önce adanmış bir yüreğe ihtiyaç duyacaktır.

"Sinsi sinsi çalışana geçit yok"
Ülkü sevdamızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk diyor ki, “Hiçbir zaman kesmeyeceğiz, çalışacağız, memleketi kurtaracağız. Umutsuzluğa yer yoktur. Karamsarlık aşılayanlara müsamaha yoktur.” Davayı öne geçirmek yerine, kendini öne çıkarmaya, kendi gizli gündemi için sinsi sinsi çalışana geçit yoktur. Tahammül yoktur.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi