Bu fotoğrafın Eskişehirspor’a maliyeti dudak uçuklatıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bu fotoğrafın Eskişehirspor’a maliyeti dudak uçuklatıyor!
A
a

Eskişehirspor'un eski futbolcusu Jerry Akaminko Eskişehirspor tesislerine geldi ve takım arkadaşlarını ziyaret etti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da uzun yıllar forma giyen ardından sezon başında Spor Toto 1. Lig takımlarından İstanbulspor’a transfer olan Jerry Akaminko, devre arası takımdan ayrılmıştı. Şu an boşta olan Ganalı stoper dün Es Es tesislerine gelerek eski takım arkadaşlarını ziyarete geldi. Fitness Salonu’nda Berkay Dabanlı ile fitness yapan Akaminko’nun yurt dışında futbol hayatını sürdürmek istediği öğrenildi. İki futbolcunu yan yana geldiği bu kare Eskişehirspor’un borç yükünü de gösteren bir kare oldu. Siyah-Kırmızılı kulüp iki futbolcuya yaklaşık 15 Milyon TL borçlu!

Es Es yola çıkıyor

Eskişehirspor, Spor Toto 1. Lig’de sezonun son maçında yarın (Cuma) 16.30’da Boluspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Siyah-Kırmızılı takım hafta boyunca Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde antrenmanlarını sürdürdü. Skatlığı bulunan Cemali Sertel, Mevlüt Çelik, Ekrem Kılıçarslan, Emre Güral, Fıratcan Üzüm’ün tedavilerine devam edildi. Ameliyat olan İbrahim Halil Öner de antrenmanda yer almadı. Siyah-Kırmızılı takım bugün saat 15.00’de karayolu ile Bolu’ya geçecek.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kd 17 Mayıs 2019 02:03

Büyük rakam....EsEs yıllarca ödeyemez.Yapılacak olan mağdur etmeden oturup şartlara anlaşmaz.Bu parayı EsEs hemen ödeyemez zaten.

0 0 Cevap Yaz
ESCEMES 16 Mayıs 2019 22:28

halil mesut kına yakar artık....

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi