Bir rakipte daha deprem! İstifa etti, gitti...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bir rakipte daha deprem! İstifa etti, gitti...
A
a

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da Teknik Direktör Timuçin Beyazıt istifa etti. Bu hafta rakiplerimizden Giresunspor'un teknik direktörü Metin Diyadin de istifa etmişti.

Sütiş Eskişehir

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da Teknik Direktör Timuçin Beyazıt istifa etti. Beyazıt, son olarak Samsunspor maçında alınan 1-1’lik sonucun ardından taraftarlar tarafından da istifaya çağrılmıştı.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’da, Teknik Direktör Timuçin Beyazıt istifa etti. Ligde son olarak oynanan Samsunspor maçında alınan 1-1'lik sonucun ardından taraftarlar tarafından da istifaya çağrılan Timuçin Beyazıt, bugün Aytaç Durak Tesisleri’nde yönetim kurulu üyeleri ve futbolcularla vedalaşarak tesislerden ayrıldı.

Timuçin Beyazıt, Adana Demirspor’un başında toplam 9 resmi maçta görev aldı. Beyazıt yönetimindeki Adana ekibi bu maçlarda 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti. Eskişehirspor gibi Adana Demirspor'un da 21 puanı bulunuyor.
Spor Toto 1. Lig'in 20. haftasında evinde İstanbulspor'a 1-0 mağlup olan Giresunspor'da teknik direktör Metin Diyadin de geçtiğimiz gün istifa etmişti.

Yılmaz Vural sürprizi!

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Selçuk Kaya 6 Şubat 2018 15:31

Sadece" teknik direktör ben olayım da"gerisi beni ilgilendirmez derseniz işte böyle yetersiz hocalık yapar istifa edersin

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi