Bir çok kulüp Eskişehirspor'u örnek alıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bir çok kulüp Eskişehirspor'u örnek alıyor
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa Radyospor’a önemli açıklamalarda bulundu. Çapa, “Balıkesirspor, Bursaspor gibi birçok takım bizi örnek alacaklarını söylüyor. Bu bizi oldukça mutlu ediyor” dedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor için verimli bir kamp oldu
Eskişehirspor ülkeye dönerken, Polonya kampını değerlendiren Çapa, “Polonya’da çok verimli ve güzel bir süreç geçirdik. Oyuncularımıza çok katkısı olacağını düşünüyorum. Çok müsait bir ortamda çalıştık. Çok memnunum. Keşke tam kadro Polonya’ya gidebilseydik. Eksik futbolcularımız vardı. Vizesi yetişmeyenler ve maddi problemlerden dolayı geç katılanlar Eskişehir’de verdiğimiz program doğrultusunda çalıştılar” dedi. 

Eskişehirspor'u örnek alıyorlar
Birçok kulübün kendilerini örnek aldığını söyleyen Çapa şunları belirtti; “Bakıyoruz ki Balıkesirspor’un çalıştırıcısı Eskişehirspor’u örnek alacaklarını ifade ediyor. Bursaspor’un antrenörü de aynı şekilde cümleler kuruluyor. Örnek gösterilmek güzel ancak bizim mücadelemiz devam ediyor. Sadece gerçekleri anlatarak, gerçekleşebilecek hayaller kurarak yolumuza devam ediyoruz.” 

İnşallah çözülür
Son olarak henüz kampa katılmayan oyuncular hakkında da konuşan Çapa, “Emre Güral, Hakan Aslantaş gibi oyuncular ile görüşmelerin devam ettiğini biliyorum. Oyuncuların Eskişe-hirspor’dan maddi olarak beklentileri olduğunu biliyoruz. Yöneticiler ikisi ile de görüşüyor. Sorunlar halledilir ve kadromuzda yer alırlarsa sevinirim. Yeni sezon öncesinde sahamızda bir sezon açılışı yapmak istiyoruz. Bu açılışta da önemli bir kulüple hazırlık maçı oynamayı isteriz. Genoa ile görüşüyoruz” dedi. 

Görüşmeler sürüyor
 “17 Temmuz tarihinde Afyon kampımız başlayacak” diyen Çapa, “29 veya 30 Temmuz'a kadar orada çalışmalarımıza devam edeceğiz. 4-5 hazırlık maçı oynamak istiyoruz. Biz Polonya kampını bir dostumuz sayesinde ücretsiz olarak gerçekleştirdik. Afyon kampı da bu şekilde olacak. Altay, Denizlispor, Göztepe ve birçok takım için hazırlık maçı görüşmeleri sürüyor” dedi. 
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
furemen 17 Temmuz 2019 13:01

Fuat Çapa ile anlaşma imzalanmadığı sadece prensipte anlaşıldığı iddiaları doğru mudur?

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi