Benzine indirim, motorine zam geldi! Son dakika

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Benzine indirim, motorine zam geldi! Son dakika
A
a

Son dakika Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzinin litre satış fiyatına 8 kuruş indirim, motorine ise 6 kuruş zam gelecek.

Sütiş Eskişehir

Son dakika haberi


Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası’nın (EPGİS), sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruya göre, bu geceyarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre satış fiyatına 8 kuruş indirim gelirken, motorine ise 6 kuruş zam yapıldı.

Fiyat indiriminin ardından benzinin litre satış fiyatı İstanbul’da ortalama 5,17 liradan 5,09 liraya, Ankara’da 5,32 liradan 5,24 liraya, İzmir’de ise 5,33 liradan 5,25 liraya inecek. Motorinde ise fiyat artışının ardından İstanbul’da 5,31 liradan 5,37 liraya, Ankara’da 5,40 liradan 5,46 liraya, İzmir’de ise 5,42 liradan 5,48 liraya yükselecek. Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösteriyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mustafa ali 31 Mart 2020 12:40

Şu epgis denen sendika nasıl fiyat belirliyor bakanlık niye bu işi üzerinden attı mazot benzini niye geçiyor en ucuz maliyet mazot ta rekabet mis hiç görmedik rekabet eden geçin bunları bi ısıde düzgün yapin

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi