Basketbol Yarı Final Müsabakaları Başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Basketbol Yarı Final Müsabakaları Başladı
A
a

Okul Sporları Küçükler Basketbol Yarı Final Müsabakaları Afyonkarahisar Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Ev Sahipliğinde Başladı.

Sütiş Eskişehir
Okul Sporları Küçükler Basketbol Yarı Final müsabakaları Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde başladı.
Gençlik ve Spor Bakanlığının, “Okul Sporları 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı” faaliyet programında yer alan Okul Sporları Küçük Kız ve Erkek Basketbol yarı final Müsabakaları Afyonkarahisar’da başladı. Tınaztepe Spor Salonu ve Mustafa Abi Spor Salonunda düzenlenen müsabakalara kızlarda 8 takım, erkeklerde 8 takım mücadele ediyor.
8 ilden 16 takımın katıldığı Okul Sporları Basketbol Yarı Final müsabakaları öncesi açılış seremonisi düzenlendi. Seremoniye İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile Spor Hizmetleri Müdür V. Yılmaz Erşen, idareciler ve sporcular katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan seremoni İl Müdürü Kasapoğlu’nun konuşmasıyla devam etti.
Milli mücadelenin şehri Afyonkarahisar’da sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Kasapoğlu, “Gençlik haftası dolayısıyla ilimizde yerel ve ulusal birçok turnuvaya ev sahipliği yapıyoruz. 8 ilden 16 takımın katıldığı Okul Sporları Basketbol küçükler yarı final müsabakalarının da sevgi diliyle centilmence geçmesini temenni ediyor, tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.
21 Mayıs 2023 Pazar günü sona erecek müsabakalar sonunda dereceye giren takımlar, Türkiye finallerine katılmaya hak kazanacak.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi