Başkan Ataç Sinan Özkar'a yüklendi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Ataç Sinan Özkar'a yüklendi
A
a

CHP Tepebaşı İlçe 4. Olağan Kongresinde konuşan Ahmet Ataç, Sinan Özkar’ı taraflı olmakla eleştirdi.

Sütiş Eskişehir
Ataç, “Biz iki yıldır Tepebaşı olarak taraflı bir il başkanı tarafından yönetildik. Keşke burada olsaydı, duysaydı ama yüzüne de söyledim. Öyle birbirimizle mücadele ediyoruz ki, birbirimize AKP’yi unutturuyoruz” dedi. Kongrede Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç seçildi.

CHP Tepebaşı İlçe 4. Olağan Kongresi gerçekleşti. Kongrede Atilay Dalgıç ve Yalçın Komşu olmak üzere iki liste yarıştı. Altınsaray Düğün Salonu’nda gerçekleşen kongrede turuncu liste olarak adlandırılan Yalçın Komşu’yu destekleyenler boyunlarına turuncu atkı takarak geldi. Kongrede ilk konuşmacı olan CHP’li Vural Yörük, 8 yılın ardından ilçe başkanlığını kendi isteğiyle bıraktığını söyleyerek, herkesten helallik istedi. Yörük, “Hayatını Mustafa Kemal Atatürk’ün yoluna adayan biri olarak karşınızda gururla ve onurla duruyorum. Ömrümün en şerefli ve gururlu geçirdiğim 8 senenin sonuna geldim. Her CHP’linin büyük bir onur, gurur ve şerefle yerine getireceğinden şüphe duymayacağım ilçe başkanlığı görevimi bugün bırakıyorum. İnanıyorum ve biliyorum ki bu bayrağı bizden teslim alacak arkadaşlarımız aynı gurur ve şerefle bu görevi yerine getirecekler. Kimi zaman sabahlara kadar çalıştık, kimi zaman çoluğumuzu çocuğumuzu ihmal ettik. Ne için? Asıl dertleri Ulu Önder Atatürk olan odaklara karşı halkımızı bilinçlendirmek, aydınlatmak için uyumadık. Yalanlarını ortaya çıkarmak için geriye dönüp baktığımızda ilçemizde bunun sonuçlarını da görmekten büyük mutluluk gördük. Partimizin oylarını her seçim döneminde sürekli yukarıya taşıdık. Kime hakkım geçtiyse helal ediyorum. Sizden de helallik istiyorum” dedi.


TARAFLI İL BAŞKANI

Konuşmasında CHP İl Başkanı Sinan Özkar’ı taraflı olmakla eleştiren Ahmet Ataç, “Çok rica ediyorum kimse kimseyi kırmasın. Tepebaşı’nda biz bu örneklemeyi gösterelim. Buradan çıkarken gerçekten dostça çıkalım. O kongre burada bitsin. Tepebaşı’nda olan huzur, başarı devam etsin. Tek istediğim bu. Ve gelen il ve ilçe başkanımızın yönetiminin tarafsız olmasını özellikle istiyorum.  Biz iki yıldır Tepebaşı olarak taraflı bir il başkanı tarafından yönetildik. Keşke burada olsaydı, kendi kulaklarıyla duysaydı ama kendi yüzüne de defalarca söyledim. Arkadaş öyle birbirimizle mücadele ediyoruz ki, birbirimize AKP’yi unutturuyoruz. Diliyorum bu işler bu şekilde olmaktan son bulsun ve Eskişehir’de CHP’liler el ele yürüyelim. Daha büyük başarılar için geleceğe doğru adım atalım” dedi.


BİRBİRİMİZE ÇELME ÇAKMAYALIM

“Birbirimize çelme takmaya kalkıyoruz. Bu da beni gerçekten üzüyor” diyen Ataç, “Eskişehir belediyeleriyle, CHP’nin 1999 yılından beri iktidarını sürdürüyor. Ara sıra hatalarımız oldu ama onları düzelttik tekrar. Eğer bakın bu particilik ayak oyunları devam ederse inanın belediyeleri de kaybederiz. Bizim rakibimiz bir tane. O rakibe odaklanacağız.  Biz öyle yapmıyoruz. Birbirimize çelme takmaya kalkıyoruz. Bu da gerçekten beni üzüyor. 2007 yılında 34 bin olan Tepebaşı’nda oyumuz 2017 yılında 66 bine çıkıyor. Son 2015 yılında Tepebaşı’nda CHP’nin oyu 85 bine çıkıyor. Referandum çok iyi bir neticeydi Tepebaşı’nda. 85 binlik oy 136 bine çıkıyor. Türkiye’nin neresinde böyle bir sıçrama var? Bu çalışmayla oldu. Lafla değil. Emekle oldu, terimizle oldu. Onun için burada çok büyük emeği olan Vural Yörük’e çok teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek ekiple de ahenkle olacak” diye konuştu. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi