Başdenetçi Şeref Malkoç Eskişehir'de

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başdenetçi Şeref Malkoç Eskişehir'de
A
a

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Eskişehir'deki sorunları tespit ederek, Cumhurbaşkanı ve Başbakana ileteceklerini söyledi.

Sütiş Eskişehir
Birtakım ziyaret ve incelemeler için Eskişehir'e gelen Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Eskişehir Valiliği ziyaretinde yaptığı açıklamada, yerel yönetimler, sivil toplum örgütleri ve muhtarlarla Eskişehir’in sorunlarını konuşacaklarını kaydetti. Yarın da Eskişehir’de incelemelerde bulunacağını belirten Başdetçi Malkoç, “Değerli arkadaşlar biz Kamu Denetçiliği Kurumu olarak Türkiye’yi dolaşıyoruz. Muhtarlarımız, sivil toplum örgütlerimiz bunlarla hasbihal yapıyoruz. Valilerimiz, belediye başkanlarımızla o ilin problemleri ve o ildeki çalışmalar hakkında bilgi alıyoruz. Neticede de edindiğimiz izlenimleri, topladığımız kanaat ve görüşü ilgili bakanlığa iletiyoruz. Başbakanımıza veya Sayın Cumhurbaşkanımıza iletiyoruz. Bugün ve yarın Eskişehir’deyiz. Sivil toplum örgütleri ile görüşeceğiz. Yarın da hem basınımızla buluşacağız ardından da yerel yöneticilerimizle mahalli idarecilerimizin yanı sıra muhtarlarımız ve sivil toplum örgütleriyle şehrin sorunlarını konuşacağız. İmkanlarını konuşacağız. Hem şehirlerimizdeki gelişmeleri yakından takip edip, daha iyisini nasıl yapabiliriz bunu araştırıyoruz” dedi.

Malkoç Eskişehir Barosu'nu ziyaret etti 
Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Eskişehir Barosu Başkanı Rıza Öztekin'i Eskişehir Barosu'nda ziyaret etti. 

Eskişehir'e bir takım ziyaretler için gelen Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, beraberindeki heyet ile Eskişehir Barosuna geldi. Eskişehir Barosu Başkanı Rıza Öztekin ile bir araya gelen Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, ardından Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret edecek.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi