Ayşe Ünlüce Türkiye'ye ilham olacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ayşe Ünlüce Türkiye'ye ilham olacak!
A
a

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce, Eskişehir Kadın Platformu tarafından her yıl düzenlenen Refet Angın Ödül Töreni’nde İlham Veren Kadınlar Ödülü’ne layık görüldü.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ayşe Ünlüce’ye Refet Angın Ödül Töreni’nde İlham Veren Kadınlar plaketi verildi.

14 örgütten oluşan Eskişehir Kadın Platformu tarafından Cumhuriyet tarihinin ilk kadın öğretmenlerinden Refet Angın anısına düzenlenen ödül töreni Haller Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi. Eskişehir Kadın Platformu Dönem Başkanı Fatma Ader tarafından Ayşe Ünlüce ve Gazeteci Sedef Kabaş’a “İlham Veren Kadınlar” plaketi verildi. Eskişehir’in bugün çağdaş bir kent olmasında Eskişehir Kadın Platformu üyelerinin çok büyük katkısı olduğunu söyleyen Ayşe Ünlüce, “Eskişehir’de bugün çağdaş bir yaşam varsa Eskişehir Kadın Platformu’nun katkısı çok büyüktür. Biz bu platform çatısı altında toplanarak birlikte yetiştik, birlikte birbirimizi donattık. Platformumuz bu kentte hiç girilmeyen mahallelere, hiç kapısı çalınmayan kadınlarımıza ulaştı. Eskişehir bugün çeyrek asırdır yaşadığı dönüşümü sadece kentsel dönüşümle değil, çağdaşlıkta da yaşadı. Bu çağdaş kenti yaşatmak boynumuzun borcu. Eskişehir kadın emekçilerinden ilham alarak haydi ilham olalım dedik. Bu ödülün anlamı bu süreçte benim için anlamlı” dedi.

Gazeteci Sedef Kabaş, “Ben daha Ayşe Ünlüce’nin adaylığı açıklanmadan önce, Eskişehir’e yakışacak bir başkan diye yazmıştım. Çünkü Ayşe Ünlüce Yılmaz Büyükerşen ile birlikte çalıştı. Bugüne kadar Eskişehir’e yapılan çalışmaların içinde olması, özverili çalışması,

Eskişehir sevdalısı olması ve Atatürkçü olması çok önemli. Kendisine gönülden başarılar diliyorum. Elimden gelen her türlü desteği vermek isterim” şeklinde konuştu.

Ödül töreninin ardından Sedef Kabaş ile söyleşi gerçekleştirildi. Kabaş çıkışta yazdığı kitapları imzaladı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi