Akbank kredi kartlarında çifte çekim şoku! Akbank'tan ilk açıklama...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Akbank kredi kartlarında çifte çekim şoku! Akbank'tan ilk açıklama...
A
a

Akbank uygulamasına giriş yapan kullanıcılar, kredi kartı harcamalarının iki kez çekildiğini görerek şok oldu. Şimdi tüm kullanıcılar Akbank müşteri hizmetleri numarası ile iletişime geçmeye çalışıyor

Sütiş Eskişehir
Akbank kredi kartı harcamalarının çift çekildiğini gören kullanıcılar bugün büyük bir şok yaşadı. Önce Akbank hesabım hacklendi mi sorusu akıllara gelirken, tüm kullanıcılarda benzer sorun yaşandığı ortaya çıkınca, Akbank kredi kartı olan herkes müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeye çalışıyor.

Akbank müşteri hizmetlerine nasıl ulaşırım?
Akbank müşteri hizmetlerinin numarası 444 25 25 ve 0850 222 25 25 olarak belirtiliyor.

Akbank kredi kartı harcamam çift çekilmiş
Akbank kredi kartı işlemlerinin hesap ekstrelerine çift - mükerrer yansımasından şikayetçi olan kullanıcılar sayesinde ortaya çıkan olayda, banka resmi Twitter hesabından saat 10.00 dolaylarında bir açıklama yayınladı.

Akbank'tan ilk açıklama
Açıklamada "değerli müşterilerimiz, kredi kartı işlemlerinin ekstreye mükerrer yansımasına sebep olan teknik aksaklığın en kısa sürede giderilmesi için çalışıyoruz" ifadeleri kullanıldı.



 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bülent 8 Ekim 2022 12:43

Akbank bu her şey beklenir. Geçen yıl 2 gün bankamatikleri çalışmamıştı. Maaşlarını Akbank'a taşıyan emekliler düşünsün şimdi.

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi