Akaminko bombası! Süper Lig ekibine...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Akaminko bombası! Süper Lig ekibine...
A
a

Karabük medyası Eskişehirspor’da 8. Sezonunu geçiren Jerry Akaminko’nun kendi takımları olan Kardemir Karabükspor’a transfer olacağını yazdı.

Sütiş Eskişehir

Sezonun ilk yarısında çok iyi bir performans sergileyen ve geçtiğimiz yıllarda yaşadığı sakatlıkların aksine bu sezon takımın iyilerinden biri olarak dikkat çeken Ganalı oyuncu Jerry Akaminko’nun Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor’a transfer olacağı iddia edildi. 

Karabük Media’nın haberi şöyle:

“Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Karabükspor, Eskişehirspor’da oynayan Jerry Akaminko’yu kadrosuna katmak istiyor.

29 yaşındaki futbolcunun transferi konusunda olumlu adımlar atıldığı ve tecrübeli stoperin transferinin gerçekleşmeye çok yakın olduğu öğrenildi.

Akaminko’nun performansı

Kariyerinde daha önce Heart of Lions ve Orduspor formaları giyen Akaminko, Eskişehirspor’daki 8.sezonunu yaşıyor. Ganalı stoperin Eskişehirspor ile 31 Mayıs 2019 tarihine kadar kontratı bulunuyor.

1,83 boyundaki Akaminko, bu sezon 16 maçta ilk 11’de sahaya çıktı ve 1366 dakika sahada kaldı. Gana Milli Takımı’nın 8 kez formasını terleten ve 1 gol kaydeden futbolcu, transferde pürüz çıkmazsa kariyerine Karabükspor’da devam edecek. “

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi