Ak Parti Eskişehir’de yeniden Reyhan dönemi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ak Parti Eskişehir’de yeniden Reyhan dönemi
A
a

AK Parti İl Teşkilatında görev teslim töreni vardı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği törende milletvekilliği aday adayı olmak için İl Başkanlığından istifa eden Zihni Çalışkan, görevini Süleyman Reyhan’a devretti.

Sütiş Eskişehir
AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan’ın milletvekilliği adayı adayı olacağından dolayı istifa etmesinin ardından gözler yeni İl Başkanına çevrilmişti. Heyecanlı bekleyiş nihayete erdi ve AK Parti’nin yeni İl Başkanı belli oldu. 2011 tarihinde AK Parti Eskişehir İl Başkanı olarak atanan, daha sonra 2012’de 4. Olağan İl Kongresinde AK Parti Eskişehir İl Başkanı seçilen ve Haziran 2014 tarihine kadar İl Başkanlığı görevini sürdüren Süleyman Reyhan, 9 yıl aranın ardından yeniden AK Parti İl Başkanlığı koltuğuna oturdu. AK Parti İl Bakanlığında ise Süleyman Reyhan düzenlenen törenle görevi Zihni Çalışkan’dan devraldı.  

"YILMADAN, YORULMADAN ÇALIŞACAĞIM"

Devir teslim töreninde konuşan Zihni Çalışkan, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde davamızın neferi olarak aynı bilinç ve kararlılıkla yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğim” diyerek başladığı sözünü şöyle sürdürdü:
“Bilmenizi isterim. Vakit Cumhurbaşkanımız liderliğinde ülkemizin istiklali için Türkiye Yüzyılı vizyonunda yüz yıllık hayallerimizi ilmek ilmek dokuma vaktidir. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız tensipleriyle AK Parti İl Başkanı olarak atanan değerli yol ve dava arkadaşım Süleyman Reyhan’a çıkmış olduğu bu kutlu yolda canıgönülden başarılar diliyorum. Eskişehir’e hayırlı olmasını diliyorum. Görevimi de gönül rahatlığı ve huzur içinde tüm teşkilatlarımızın sevgili başkanımızın arkasında ve yanında olduğu bilinci ve inancıyla bugün tek yürek 2023 davasını gözeterek, biz olma günü olarak bilerek ve bu inançla çalışacağını inanıyorum” diye konuştu.

"ŞİMDİ EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE VERME ZAMANI"

Süleyman Reyhan ise bir kez daha İl Başkanlığına layık görüldüğü için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek, “Şimdi el ele ve gönül gönüle verme zamanı” dedi. Reyhan, şunları dile getirdi:“Sizleri bir kez daha AK Parti İl Başkanı olarak en kalbi duygularımla selamlıyorum. Öncelikle Rabbime hamd ediyorum. Eskişehir’e İl Başkanı olarak tekrar hizmet etme imkanını bizlere bahşetti. Şahsıma bir kez daha İl Başkanlığı görevine layık gördüğü için Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Mazlumlara sırdaş, gariplere yoldaş olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, teşkilatımızın her kademesinde yol arkadaşlığı yapmak benim için büyük bir onurdur. İl Başkanı olarak yaptığım en son konuşmada tüm teşkilat mensuplarımıza şöyle seslenmiştim: Küskünlük ve kırgınlık bizim dava kültürümüzde asla kendine yer bulmadı, bulmayacak. Bizler, olanda hayır vardır düsturuna inanırız. Bizim siyasetimiz makama bağlı değil, davaya bağlı bir siyasettir. Hamdolsun Rabbim söylediklerimizle çelişen işler yaptırmadı.  AK Parti’de görev yapan tüm başkan ve teşkilat üyeleri bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya gelmiştir. Tüm dava arkadaşlarım teşkilatımızın her kademesinde aynı heyecanla ve samimiyetle çalışmaktadır. Biz her daim ayakta kalmamızı ve şahlanışa geçmemizi buna bağlıyoruz. Bizim aramıza fitne tohumları saçmaya çalışanlar boşuna uğraşıyorlar. AK Parti’ye gönül vermiş teşkilat üyelerimiz arasında AK davaya hizmette de, yarışta da hayır vardır. AK Parti bir millet aşkı hikayesidir. Gün el ele verme, gönül gönüle verme zamanıdır.”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kaan 15 Mart 2023 07:35

Görevden alınanlar yeniden koltukda.Başka aday çıkmamış mı.

0 0 Cevap Yaz
Bülent 14 Mart 2023 18:54

Yanlış seçim. Yıllar önce görevden alınmıştı. Göreceğiz neler yapacağını.

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi