AK Parti'de başkan adayları belirleniyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç AK Parti'de başkan adayları belirleniyor
A
a

Yerel seçim çalışmalarına hız veren AK Parti'de aday belirleme süreci bugün başlıyor. AK Parti bugüne kadar belediyelerle ilgili birçok çalışma yapmıştı.

Sütiş Eskişehir
İktidar partisinin Eskişehir'de özellikle merkez ilçeler Tepebaşı, Odunpazarı ve Büyükşehir Belediye başkan adaylarının hangi isimler olacağı merak konusu.

Yılmaz Büyükerşen 2014 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerinde AK Parti Eskişehir milletvekili Harun Karacan ile yarışmıştı.

CHP'nin adayı Yılmaz Büyükerşen 2014 yerel seçimlerinde yüzde 45,25 oy alarak seçimi kazanmış, Harun Karacan ise yüzde 39,05'te kalmıştı.

Son kez belediyelerin fotoğrafı çekilecek. Aday belirlerken vatandaşların, teşkilatların görüşleri alınacak. Daha önce anketlerle belirlenen sonuçlar bir kez de yerinde gözlemlenecek. Parti dışından adaylara da teklif götürülecek.

Aday belirlemede ikinci önemli kriter teşkilatlar olacak. Teşkilatlarda kurulacak sandıklarla belediye başkan adaylarına yönelik temayül yoklaması yapılacak. AK Parti aday belirlerken vatandaşla birlikte el ele gönül gönüle şehri yönetecek isimler belirleyecek.

Anketlerle belirlenen sonuçlar o ilin milletvekilleri ve genel merkezdeki yöneticilerden oluşturulacak olan heyetle yerinde gözlemlenecek.

- AK Partili belediyelerin fotoğrafı son kez çekilecek, illerin sorunları not edilecek

- Aday belirlerken vatandaşların, teşkilatların görüşleri alınacak

- Anketlerle belirlenen sonuçlar bir kez de yerinde gözlemlenecek

- Ekim ayında adaylar netleşmeye başlayacak.
 
Kaynak : anadolugazetesi.com - Sabah
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
can 3 Eylül 2018 21:23

esesime yardım etseydiniz Allah şahit oyum sizindi

1 1 Cevap Yaz
Vedat Halim 3 Eylül 2018 19:34

4 seçim Hoca’ya oy vermiş bir insan olarak eğer AKP karacan’ı aday gösterirse bu sefer sandığı gitmeyeceğim. Ama olur da Nabi Avcı aday olursa gider Büyükerşen Hoca’ya atarım yine oyumu. Milli eğitimi batıran adama belediye mi emanet edilirmiş.

1 1 Cevap Yaz
Suat Şenler 3 Eylül 2018 17:24

AK partinin büyükşehir adayı Harun KARACAN olmalı aksi hüsran olur.

5 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi