1000
icon
Nihat 23 Mart 2019 12:11

Darwinizm i bir ilim ya da gerçekliği olmayan bir İngiliz palavrası olduğunu anlatmak yerine tam tersini yapıp orada burada genç dimağları zehirliyorsunuz. Big ben 40 yıllık ama her geçen gün bir kez daha gerçek olduğu anlaşılıyor. Ama siz materyalist olanı tercih ediyorsunuz partinizin felsefeside böyle olunca muhafazakar milletimizin sizinle işi olmaz.

2 0 Cevap Yaz
Nahit

hay ağzını öpeyim kardeş. bunlar dünyanın yuvarlak olduğunu sanıyorlar, aya gidildiğine inanıyorlar, efendim neymiş atom diye bir şey varmış buna inanıyorlar... hastalıkların mikrop dedikleri küçük böceklerden olduğunu sanıyorlar. cahil bunlar yav.

0 0
eskişehirli 19 Mart 2019 01:36

yıllardır baksan sanayi sitesinin sorunu giderilemedi ne alt yapısı ne asvalt yolları var ne sosyal tesisleri ne yeşil alanları var hayat tepebaşında reklamı güzel fakat tepebaşında hem kentsel dönüşüm hem imar sorunları var şimdiye kadar bu projeler çokdan bitmesi gerekiyordu

0 1 Cevap Yaz
Ali baba 18 Mart 2019 12:02

Şu elektrikli otobüsler ne oldu ? Belediyenin başına bela olduğu söyleniyor , sahi bunları kullanılırken trafikte gören var mı ? Belediyenin böğründe yatıp duruyorlarda !

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi