Afrin'den ikinci acı haber

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afrin'den ikinci acı haber
A
a

Zeytin Dalı harekatından ikinci acı haber az önce geldi.

Sütiş Eskişehir
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu piyade üsteğmen Oğuz Kaan Usta'nın Afrin'de şehit olduğunu duyurdu. Üsteğmen Usta Afrin'de şehit olan ikinci askerimiz. Bugün Ankara'da törenle toprağa verilen Astsubay Musa Özalkan ise Afrin'de şehit düşen ilk asker oldu. TEDAŞ çalışanı Şahin Elitaş ise Afrin bölgesinden atılan roketle şehit oldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’deki terör hedeflerine yönelik başlattığı ‘Zeytin Dalı Harekatı’nın 4’üncü gününde, Üsteğmen Oğuz Kaan Usta (30) şehit oldu. Antalya’da bir okulda İngilizce öğretmeni olan eşi Saide Üstüner Usta’ya acı haber verildi. Şehit Üsteğmen Usta’nın anne ve babasının ise Ankara’da oturduğu kaydedildi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, acı haberi Twitter hesabından, “Vatanımızın bekası için Afrin’de  ‘Zeytin Dali Harekatı'na katılan hemşehrim Piyade Üsteğmen  Oğuz Kaan Usta’yı şehit verdik. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız. Terörün kökünü kazıyana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.  Milletimizin başı sağolsun.” yazısı ile paylaştı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi