Acı liste: Eskişehirspor liderlik koltuğundan nasıl indi?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Acı liste: Eskişehirspor liderlik koltuğundan nasıl indi?
A
a

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk parolasıyla sezona başlayan ve haftalarca liderlik koltuğunda oturan Eskişehirspor, son 5 maçta aldığı kötü sonuçlar neticesinde zirveyi Polatlı Belediyespor'a devretti. İşte Eskişehirspor'u bu noktaya getiren kötü tablo...

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’e şampiyonluk parolası ile başlayan ve haftalarca liderlik koltuğunda oturan Anadolu Efsanesi, son 5 maçta aldığı yaralardan dolayı hem zirvedeki yerinden oldu hem de liderin tam 6 puan gerisine düştü. 

Koltuğu devrettik

Sezon başından beri BAL’da şampiyonluk hedefleyen ve bu doğrultuda taraftarı ile kenetlenen Es Es, son 5 maçta yıkım yaşadı. Kritik periyottan istediği gibi çıkamayan takım, zirvedeki yerini Polatlı’ya devretti. Zorlu periyodun ilkinde Sincan ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Es Es, içerde Kaynaşlı’yı 2-1 devirmeyi başarmıştı. Gölbaşı’na lider giden takım 3-1’lik mağlubiyet yaşayınca zirveyi 3 puan farkla Polatlı’ya kaptırdı. 

Polatlı maçı son umudumuz

Es Es, liderliği devretmesine rağmen iç sahada oynanacak Polatlı Belediyespor maçı düşünülerek herkes umudunu devam ettirdi. Gölbaşı mağlubiyetinden sonra Levent Kartop gitti Önder Karaveli takımın başına geçti. Karaveli ilk maçında Kırşehir karşısında galibiyet ile tanıştı. Gözler bu sefer çok kritik Alaplı deplasmanına çevrilmişti. Şimşekler ne yazık ki Alaplı’dan 4-0 mağlup ayrıldı ve liderlik şansını mucizelere bıraktı.

8 puan kaybettik

Kırmızı Şimşekler’i liderlikten eden son 5 maçlık periyotta takım tam 8 puan kaybetti. Hanesine ise sadece 7 puan yazdırabildi. Eskişehirspor ilk devre İbrahim Baş yönetiminde bu 5 maçlık periyodu 4 galibiyet, 1 beraberlik sonrası toplanan 13 puanla geçmişti. 

Eskişehirspor’un oynadığı son 5 maç

 
HAFTA         MÜSABAKA                                         SKOR   KAYIP
17. Hafta        Sincan Belediye-Eskişehirspor:            1-1           2
18. Hafta        Eskişehirspor-Kaynaşlı Belediye:     2-1           -
19. Hafta        Gölbaşı Belediye -Eskişehirspor:          3-1           3
20. Hafta        Eskişehirspor-Kırşehir Gençlik:        3-0            -
21. Hafta        Alaplı Belediye -Eskişehirspor:              4-0           3
 

Hayrettin ikna edildi

Alaplı Belediyespor deplasmanı dönüşü takım otobüsüne yapılan saldırı sonrası sol bek Hayrettin Cengiz Eskişehirspor’dan ayrıldığını açıklamıştı. Başkan Erkan Koca başarılı futbolcuyla yaptığı görüşmeler sonrası Hayrettin’i tekrar takıma dönmesi konusunda ikna etti. Ayrıca takımdan da birkaç futbolcunun Hayrettin’i aradığı öğrenildi. 29 yaşındaki futbolcu pazartesi günü şehre gelerek tekrar takıma katılacak.
 
Kaynak : MUHABİR - DUHAN BERK ÖTSUKARCI
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi