"Herkese hizmet etmeye devam edeceğiz!"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Herkese hizmet etmeye devam edeceğiz!"
A
a

Yılmaz Büyükerşen: Ben ve arkadaşlarım her zaman olduğu gibi bütün partilere eşit mesafede olan belediye başkanları olarak rozete bakmaksızın bu şehirde yaşayan herkese hizmet etmeye devam edeceğiz

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kazanan "Millet İttifakı"nın CHP'li adayı Yılmaz Büyükerşen, "Ben ve arkadaşlarım her zaman olduğu gibi bütün partilere eşit mesafede olan belediye başkanları olarak rozete bakmaksızın bu şehirde yaşayan herkese hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.
Büyükerşen ile Odunpazarı Belediye Başkan adayı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Ataç, Köprübaşı mevkisindeki Büyükşehir Belediyesi Konukevi'nin balkonundan, seçim kutlamalarına katılan vatandaşları selamladı.
Binanın önünde toplanan vatandaşlara seslenen Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir halkına ve seçime katılan diğer partililere, kendisi ve arkadaşları adına teşekkür etti.
Kazasız belasız, huzur içinde bir seçim geçirdiklerini belirten Büyükerşen, "Eskişehir'e böyle bir zafer yakışırdı. Bu zaferi de sağladınız. Seçime katılan diğer adaylara da uygarca bir seçim süreci yaşanmasına katkı sağladıkları için teşekkür ediyorum. Ben ve arkadaşlarım her zaman olduğu gibi bütün partilere eşit mesafede olan belediye başkanları olarak rozete bakmaksızın bu şehirde yaşayan herkese hizmet etmeye devam edeceğiz." diye konuştu.





VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
huzurlu 1 Nisan 2019 14:34

görelim bakalım hangi mahallelere hizmet var hangi mahallelere hizmet yok eşit hizmet mi yoksa benci siyasetmi. bunu daha önce görmedik ama. daha önce belediye meclisini mana ediyodunuz şimdi hepsi sizde göreceğiz bakalım neyi mana edeceksiniz hizmet götürmediğiniz mahallaler için. başkanlar.

0 2 Cevap Yaz
. 1 Nisan 2019 11:06

bakıyorum da bunun bir yerel seçim olduğunu, genel seçim olmadığını anlayamamışlar. burada parti gözetmeksizin sizlere en iyi şekilde hizmet sağlayacak olduğuna inandığınız kişiye oy verirsiniz. meclis oylamasında istediğiniz partiye verirsiniz. ama yazık ki görülen yerel seçim kavramını idrak edememiş insanlar. en basiti 2021 den sonra eskişehir trafiği için sakın ağlanmayın!!!

4 2 Cevap Yaz
Nurullah

ne 2021 i tramvay uzatma hatları devreye girsin o zama görececeğiz. sivrihisar caddesi otogardan ismail gaspıralı caddesi arası trafiğe kapatılacak. daha bu iyi günlerimiz. demekki eskişehirin tercihi farklı imiş . E ozaman şikayet etmeyeceğiz. çevre yolu idi şu idi , bu idi, Eskişehire çevre yolunda yapılan düzenlemeler bile çok.

2 2
.

kesinlikle katılıyorum ben biraz daha insaflı davranarak 2 sene sonrasını belirttim. bakalım o kadar tahammül edilebilecek mi? yerel seçimi genel seçim gibi algılayan zihniyet o zaman neler söyleyecek merak konusu...

0 0
Yalçın 1 Nisan 2019 09:42

09:15 itibari ile YSK duyurusu İstanbul'da Ekrem İmamoğlu kazandı. Vergilerimizle çalışan AA'dan ses yok. Bu kadar mı zorunuza gitti?

2 6 Cevap Yaz
Odunpazarlı 1 Nisan 2019 05:22

Hertürlü iftiraya rağmen,kazandınız,helal olsun sizlere!Bakalım o iftirayı yapanlar hangi suratla Eskişehirde yaşayacaklar! Öyle gemileri yakmakla,sarı çizmeleri giymekle,pazarda para,arsada balık ekmek dağıtmakla olmuyormuş!Hele hele büyük büyük sallamakla hiç olmuyormuş,hadi geçmiş olsun.....

3 6 Cevap Yaz
Esnaf 1 Nisan 2019 05:09

Hepinizin Allahına kurban.Hayırlı olsun.Büyük lokma ye,ama büyük konuşma!YAKTIK gemileri,alacağız Odunpazarını diyen sarı çizmeliinin ,gitmek için gemiside yok artık.Eskişehir halkı yine ne kadar seviyeli olduğunu gösterdi,tebrikler Eskişehirlillere!

3 7 Cevap Yaz
Ali 1 Nisan 2019 04:54

Eskişehirspor sözde tribün liderlerine selamlar.. bırakın artık düşün Eskişehirspor un yakasından .güvendiğiniz Akepe dağlarına karlar yağdı..

2 5 Cevap Yaz
Şafak 1 Nisan 2019 02:22

Yılmaz hocamıza ve ESKİŞEHİRİMİZE HAYIRLI,UĞURLU OLSUN.Ayrıştırıcı dil kullananlara,vatandaşı zillet,hain,illet diyerek aşağılayanlarada cevap olsun.ÇOK ŞÜKÜR ESKİŞEHİRLİ VATANDAŞLARIMIZ;kendisini aşağılayan ve ötekileştirmeye çalışanlara hadlerini sandıkta bildirdi.Seçimden önce büyük lokma yemeyip,boyundan büyük konuşanlar,şimdi alsın iki elinin arasına başını bi 5 yıl düşünsünler...

2 9 Cevap Yaz
2633 1 Nisan 2019 01:39

Hakkı Kutlu bey ne yazacak çok merak ediyorum :))))

3 7 Cevap Yaz
Vural

Hakkı kutlu adamın hası. Eskişehir sevdalısı bir gazeteci vatandaşın tarafında olan bir gazeteci

4 2
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi